Radyoculuk mesleğinde bu yıl 25. yılını tamamlayan Nihat Sırdar, 5 yıldır program yaptığı Show Radyo'da bugün son programını gerçekleştirdi. Daha önce Best FM ve Alem FM'de de programlar yapan ve "En Çok Dinlenen Radyocu" olarak çeşitli ödüller alan Nihat Sırdar, bir süre ara vereceği radyo programlarına, kısa bir süre sonra bir başka frekansta devam edeceğini belirtti. Show Radyo'da hafta içi her sabah saat 07.00 ila 09.00 arasında "Nihat'la Muhabbet" adıyla yayın yapan Nihat Sırdar, bu akşam saat 18.00 ila 20.00 arasında ise "Nihat'la Sivrisinek" adlı programı da Show TV'de son kez yayınlayacak. Usta Radyocu, bu sabahki son programına ise Ahmet Kaya'nın "Kendine İyi Bak" adlı şarkısıyla veda etti.

Zaman zaman duygulandıran, zaman zaman kızdıran-güldüren ve hayatın içinden haberleri 'kendine özgü' bir şekilde dinleyicileriyle yoruymlayan Radyocu Nihat Sırdar, Show Radyo'dan ayrılıyor. Daha önce "Zekirdek" ve "Matrax" adlı programları hazırlayan ve sunan Zeki Kayahan Coşkun'un ile "Kripto Odası"nı hazırlayan ve sunan Güçlü Mete'nin yollarını ayırdığı Show Radyo ise önümüzdeki haftadan itibaren Okan Bayülgen'in sunacağı programlarla gidenlerin yerini doldurmaya çalışacak. Ancak gerek Zeki Kayahan Coşkun'un geçmişte radyo programında Bayülgen hakkında söyledikleri ve gerekse Okan Bayülgen'in televizyon programında kendisine verdiği yanıt, Show Radyo dinleyicileri için ilginç bir değişim olacağa benziyor.

Öte yandan Zeki Kayahan Coşkun'un başka bir radyo ile anlaşmaması ve kamuoyunda "Acaba kendi radyosunu mu kuruyor?" dedikoduları, Show TV'den ayrılan Nihat Sırdar ile Güçlü Mete'nin henüz nerede yayınlarına devam edeceği belirsizliğiyle birleştiğinde, her 3 büyük ve güçlü radyocunun "Acaba beraber mi hareket ediyorlar?" sorusunu gündeme taşıyor. Özellikle referansları ve maliyetleri dikkate alındığında her 3 radyocunun da "tek bir frekanstan" yayın yapmaları güç görünürken; birlikte hareket etmeleri halinde "kendi radyolarını kurmaları" ve artık "maaşlı çalışan değil; işadamı" olarak yayınlarına devam etmeleri sıcak bir olasılık olarak beliriyor. Nihat Sırdar, Zeki Kayahan Coşkun ve Güçlü Mete hayranları ise yeniden sevdikleri yayıncıların programlarıyla buluşabilmek için şimdilik sabredriyor.
Editör: TE Bilisim