Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, 15 Temmuz Demokrasi Bayramı’nda ve darbe girişiminin bertaraf edilmesinin yıldönümünde, yazılı bir açıklama yaptı. 15 Temmuz gecesi canlarını kaybeden Şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Kaymakam Katırcı, gazilerin de ömür boyunca ‘baştacı’ edileceğini söyledi. “Büyük Türk Milleti, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkmıştır” diyen Kaymakam Ahmet Katırcı, milletin tüm dünyaya bir demokrasi dersi verdiğini de sözlerine ekledi.

Ahmet Katırcı, yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi:

“Tarihi boyunca çok büyük ihanetlere ve saldırılara maruz kalmış Yüce Milletimiz 15 Temmuz 2016' da tarihin bile görmediği büyük bir ihanet ve işgal girişimine maruz kalmıştır. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere devletin her kademesine sızmış ihanet şebekesinin, FETÖ’nün teröristleri 15 Temmuzda milletimizin istiklaline, devletimizin varlığı ve istikbaline kastetmiştir.

Jojobet /> Bu alçakça ihanet ve işgal girişimi gene askerimiz, polisimiz ve tanklara, helikopterlere kafa tutan kahraman halkımızın cansiperane direnişi ile bertaraf edilmiştir.

Kaymakam Katırcı: “Aziz Hatıraları Önünde Saygıyla Eğiliyoruz”

Büyük Türk Milleti bu hain girişimde, devletine, milletine, Cumhurbaşkanına, hükümetine, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkmış ve dünyaya bir demokrasi dersi vermiştir.

Bu mücadelede vatan ve bayrak uğruna canını feda eden kahraman şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz her zaman baş tacımız olacaktır.

Bu vesile ile vatan, millet, bayrak, istiklal ve istikbal uğruna seve seve can veren aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Bu mücadelede en ön saflarda yer alan ve büyük kahramanlık örneği sergileyen Beykoz Halkına da minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz’u unutmayacak ve unutturmayacağız.”
Editör: TE Bilisim