Beykoz Kaymakamlığı, Gazi ve Şehit aile yakınlarına Sabancı Öğretmen Evi'nde şükran yemeği verdi.

Beykoz Kaymakamlığı tarafından Anadoluhisarı Sabancı Öğretmen Evi'nde verilen şükran yemeğine, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Garnizon Komutan V. Deniz Albayı Ali Kenan Özenç, Beykoz Emniyet Müdürü Mehmet Sururi Saydam, Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük, İlçe Tarım Müdürü Murat Ekinci, İlçe Tapu Müdürü Tevfik Palabıyık, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Selim Safi, Muhtarlar Dernek Başkanı Hüsnü Kolcu, Kaymakamlık çalışanları, gazi ve şehit aile yakınları katıldı.

Kaymakam Ahmet Katırcı, yemekte masaları tek tek dolaşıp, şehit ve gazi yakınları ile gazilere 'Hoşgeldiniz' dedi.

Sunuculuğunu Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Selim Safi'nin yaptığı programın tek konuşmasını Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı yaptı.

Konuşmasına Mithat Cemal Kuntay şiiri ile "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır." başlayan Katırcı, konuşmasına şu şekilde devam etti.

Bu toprakları bize vatan yapan, bu vatan için kanını toprağa katan aziz ve muhterem şehitlerimizin emanetleri, şehit ve gazi ailelerimiz... Bu güzel akşamda sizlere hizmet etme, sizlere yemek ikram etme, sizlerle birlikte olma onurunu bizlere bahşettiğiniz çok teşekkür ederim.

İki yıl önceki o meçhul gecenin, Türkiye Cumhuriyeti'nin istiklaline ve istikbaline kasteden asker kıyafeti giymiş teröristlerin başlattığı işgal hareketinin 2'nci seneyi devriyesindeyiz. Ama daha önemlisi diriliş zaferimizi kullanıyorum, KUTLU OLSUN.

15 Temmuz hareketi bir darbe hareketi değildir

Bir çoğunuz 60 darbesini görmemiştir ama 80 darbesini görmüştür. En kötü demokrasi, en iyi darbeden iyidir. Darbelerin bir mantığı vardır. Beğenmediği bir yönetimi illegal yönetimi ile devirmeye çalışmaktır.

15 Temmuz bir işgal hareketidir

15 Temmuz'da ne olmuştur? 15 Temmuz bir darbe midir, darbe girişimi midir ? Kesinlikle hayır. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığına, birliğine, istiklaline ve istikbaline kasteden bir işgal harekettir. Türkiye Cumhuriyeti devletini yok etme hareketidir.

Aramızda hala hainler var!

Balık hafızalı bir toplumuz. Aradan iki yıl geçti bunu biz, basit bir darbe girişimi görmeye başladık. Hatta çok üzülerek, acıyarak söylüyorum. Bu suçsuz insanlar diyen hainler var aramızda. Köprüyü saatlerce işgal altında tutmuş, ikinci köprünün oradan benim üzerimden 4 defa fantom geçmiş, birinci köprüde şerefsiz, içinde bulunduğu, hak etmediği asker üniforması ile benim 24 vatandaşımı şehit eden 42 tanesi beraat etmiş. Neymiş efendim, onlar emir komuta zincirinde gitmiş oraya. Darbe bitmiş, bittikten sonra teslim olan kişi darbecidir. Benim gözümde işgal hareketçisidir ve beraat etmeye de hakkı yoktur. Silivri de yaşandı, avukat dediğiniz cüpbe giymiş soytarılar benim gazilerime saldırma cüretini gösterebiliyor. Eğer siz bu darbe girişimi gibi basite alırsanız bu suçsuz insanlar hala niye yatıyor diye bakarsanız olacağı budur. İşin daha acı tarafı var! Adamlar hala çok içimizde. Bir kısmı kripto olarak, bir kısmı aile olarak, bir kısmı avukat olarak aramızdalar. Eskisinden daha güçlü ve daha tehlikeliler. Düşmanımız birdi, bin oldu. Babasını hapse koydunuz diye oğlu da düşman oldu. Bu devlete diş biliyorlar bu yüzden daha tehlikeliler. Eğer aynı aymazlık içerisinde bir daha yakalarlarsa bizi ne olur yine gideriz ve geldikleri gibi giderler ama neden benim şehidim genç yaşta toprağa gitsin.

Biz buraya emdiğimiz sütün hakkını vermeye geldik

Ben diyor annemin sütünü helal ettirmek için ben buraya ölmeye geldim diyor. Bütün şehitlerimiz bizimdir. Bu topraklar için tırnağı kanayan herkes birdir. Şehitliğin, gaziliğin statüsü ayrımı yoktur. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlık, sıhhat diliyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz, iyi ki geldiniz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim