Kavacıkspor Futbol Gelişim Akademisi resmi Facebook hesabından açıklama yapıldı.

KAMUOYUNA DUYURU

YUSUF KESİCİ KAVACIK SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU KARAR DEFTERİNİ ÇALDI

Kavacık Spor’da ‘’darbe oldu, bana darbe yaptılar’’ diye yerel basında boy boy beyanatlar veren eski Kulüp Başkanı Yusuf Kesici hakkında son yaptığı ahlak dışı davranıştan dolayı açıklama yapma zorunluluğu duyulmuştur.
Olayların başlangıcı eski Kulüp Başkanı Yusuf Kesici’nin, Kavacık Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun haberi ve kararı olmadan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne kermes yeri talebinde bulunmasıyla başlamıştır.

Bu olay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Kavacık Spor Kulübü’ne gelen kermes yeriyle ilgili olumsuz yazı üzerine ortaya çıkmıştır. Kendisine sorulduğunda böyle bir olaydan haberi olmadığını ve Büyükşehir Belediyesi’ne kendisinin vermediğini beyan etmiş, daha sonra ilgili yazıyı kulüpten alan üçüncü şahıs tarafından verilmiş olabileceğini ifade etmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan müracaatta kermes yerini kiralayacak olan şahsın telefon numarasının kulüp antetli kağıdında yazılı olduğu görülmüştür. Bu kişi kendisine sorulduğunda kişiyi tanımadığını, sadece olayın usulsüz olduğunu, amacının kira bedeli olarak alacağı 250 bin TL’nin 50 bin lirasını kulübe vereceği, 200 bin TL’sini de kendine alacağını ifade etmiştir.

Bu ifadesiyle Kavacık Spor Kulübü Derneği adını kullanarak kendisine illegal yollardan rant sağlamaya çalıştığı anlaşılmıştır. Ve bunun üzerine Yönetim Kurulu’nda bir güvensizlik ortamı oluşmuş, Kulüp Yönetimi ve Kulüp Denetçisi, kendisi tarafından oluşturulan Yönetim Kurulu’na kendisini bu konu hakkında açıklama yapmak üzere toplantıya davet etmiştir.

Kulüp Denetçisi’nin yönetimi başkanlığında, asil ve yedek Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetleme Kurulu üyeleri toplanmışlardır. Denetleme Kurulu Başkanı yasal olarak müracaat edip incelediği kulüp defterleriyle ilgili eksiklikleri ve usulsüzlükleri içeren raporunu okuduktan sonra yöneticilerin tek tek görüşlerini almıştır. Görüşler alındıktan sonra Yusuf Kesici’den kendisini savunması istenmiş, ve görüşleri alınmıştır.

Yapılan görüşmeler sonucunda oturumu yöneten Denetleme Kurulu Başkanı asil yöneticilerle oylamaya gidileceğini açıklayarak yedek yöneticilerin toplantıdan ayrılmasını istemiştir. Bu görüşmeler sonucunda Denetleme Kurulu Başkanı üç öneri getirmiştir.

1) Göreve devam edilecek

2) Görev değişikliği yapılacak

3) Olağanüstü kongreye gidilecek

Yapılan oylama sonucunda on üyeden yedisinin görev değişikliği, bir üyenin olağanüstü kongreye gidilmesi, bir üye de oy hakkı saklı kalmak kaydıyla daha önce toplantıdan en iyi bahis siteleri ayrıldığından görev değişikliği kararı alınmıştır. Kalan bir üye olan Yusuf Kesici, bu kararı kabul etmediğini beyan ederek ve oy kullanmayarak toplantıdan ayrılmıştır. Bunun üzerine Yusuf Kesici, Kavacık Spor adını kullanarak kendisine rant sağlamaya çalıştığı bu ahlak dışı davranışı nedeniyle görevden alınmıştır.

Yukarıda belirtildiği gibi tamamen güvensizlik üzerine demokratik Cratosslot bir şekilde görevden alınan Yusuf Kesici 10 Mayıs ve 11 Mayıs’ta gerek kulübü, gerekse Denetleme Kurulu Başkanı’nı telefonla arayarak İstanbul dışına çıkacağını bu nedenle imzasının eksik olduğu yeni karar defterine geçen kararları imzalamak istediğini ama kulübe gelmeyeceğini, kendisine yardımcı olunmasını talep ederek defterlerin kendi ofisine getirilmesini talep etmiştir.

Bu talep doğrultusunda Kulüp Denetçisi, Kulüp Müdürü ile birlikte ofisine gidilmiştir. Yusuf Kesici ofiste yapılan görüşmede karar defterindeki kararların fotokopisini istemiş, ofisinde fotokopi makinesi olmadığı için dışarıda çekilip Ona getirilmiştir. Tamamen insani duygularla ofisinin girişinde çay içme talebi tarafımızdan kabul edilmiştir. Kulüple ilgili görüşmeler yapılırken kendi dönemine ait olmayan yeni kararları talep etmiş, bunun mümkün olmadığı kendisine bildirildiğinde Yusuf Kesici’nin direktifiyle konuşma esnasında ofisinin içinde bulunan kendi deyimiyle avukatı olduğunu ifade ettiği kişi tarafından karar defterleri çalınmış ve kaçırılmıştır.

Bu olay üzerine Kavacık Karakol Amirliğine Kulüp Denetçisi ve Kulüp Müdürü birlikte giderek suç duyurusunda bulunmuş ve gerekli adli soruşturma başlatılmıştır. Kendi tüzel kişiliğiyle ilgili olarak da 12.05.2017 tarihinde İlçe Kaymakamlığı’na bu olayla ilgili müracaatta bulunulacaktır.

KAVACIK SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 
Editör: TE Bilisim