Kavacıkspor, 15 Temmuz Şehitler Stadı’nda konuk ettiği Eyüp temsilcisi Şafakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.


İstanbul SAL 7. Grupta lig bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kavacık Spor Kulübü, şampiyonluk maçı sonrası coşkulu bir kutlama yaptı.



Kulüp Başkanlığını Suat Yıldız'ın yaptığı Kavacıkspor'un şampiyonluk kutlamalarına bir çok siyasi partiden temsilci katıldı.

Kulüp Başkanı Yıldız'ın kuzeni olan Necat Askeroğlu'na ise şampiyon futbolcuların yoğun ilgisi vardı. Takım Kaptanı Bedri Güntay, gazetemize duygularını şu sözlerle ifade etti. Güntay, "Kavacık Spor Kulübü olarak şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Kulüp Başkanımız Suat Yıldız'a, antrenörümüz Metin Yılmaz'a ve bizlere maddi, manevi desteklerini esirgemeyen Necat Askeroğlu'na, Kavacık halkı adına çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.


Maç sonu şampiyonluk kutlamalarına katılan Beykoz AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı ve İş İnsanı Necat Askeroğlu da katıldı. Şampiyonluk sevinci yaşayan futbolcuların yoğun ilgisi ile karşılaşan Askeroğlu, "Kavacık Spor’u Play Off maçlarından sonra Bal Ligi’ne ardından da profesyonel lige çıkarmak için tüm imkânlarını seferber edeceğim. Allah'ın izniyle Kavacık'ı şampiyon yaptık. Allah'ın izniyle de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Nisan günü Beykoz'da verdiği "Beykoz 1908'i Süper Lig'e çıkartacağız" sözünü de bizler gerçekleştireceğiz. Beykoz'un gençliği çok yetenekli, çok büyük cevherler var. Kulüp başkanımız, antrenörümüz ve futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim