Kastamonu İli Bozkurt İlçesi Ambarcılar Köyü Derneği, Kaymakdonduran Mesire Alanı'nda düzenledikleri piknikte buluştu.


Dernek Merkezi Beykoz Yenimahalle'de bulunan Kastamonu Bozkurt Ambarcılar Köy Derneği, Kaymakdonduran Mesire Alanı'nda düzenledikleri piknikte buluştu.


Ambarcılar Köyü Derneği'nin düzenlemiş olduğu pikniğe, Dernek Başkanı Cemal Rençber, Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, Bozkurt Dernek Başkanı, İş İnsanı Resul Rençber, Rüzgarlıbahçe Muhtarı Sedat Altun ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Geleneksel olarak her sene düzenlenen pikniklerine her sene daha fazla katılım olduğunu söyleyen Cemal Rençber, hemşehrim ile birlikte olmakta büyük keyif alıyorum. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması için elimden gelen mücadeleyi yapıyorum. Değerli yöneticilerim ve hemşehrilerim de bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.


Muharrem Kaşıtoğlu'na sevgi seli


Kaymakdonduran Mesire Alanı'na giriş yapmasıyla beraber, davul-zurna ile karşılanan Beykoz Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu'na hemşehrileri tarafından yoğun ilgi gösterildi.


Kaşıtoğlu, hemşehrilerinin sevgi ve ilgisini karşılıksız bırakmadı. Bütün hemşehrilerinin piknik yaptığı alanda masaları tek tek gezerek hemşehrileri ile kucaklaştı, sorunlarını dinledi. Kaşıtoğlu, hemşehrilerinin yapmış olduğu ızgara ve ikramları geri çevirmedi.


Geleneksel ağalık yarışına erkeklerde sekiz kişi katılırken, kadınlarda ise 5 kişi katıldı. Erkeklerde ağalık yarışını Hüseyin Hancı alırken, kadınlarda ise; hanımağa Sevinç Kaşıtoğlu oldu.


Pikniğe gelen çocukların sıkılmamaları için, çuval yarışı, halat çekme, yumurta taşıma gibi yarışmalar düzenlenirken. Kadınlar da halat çekme yarışmasına katıldı.


Yarışmada dereceye kalanlara hediyeler verildi.


 

Editör: TE Bilisim