Saadet Partisi'nin Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, her yıl yerli ve yabancı onbinlerce Müslümanın ziyaret ettiği Yûşa Tepesi'nde yeni bir düzenleme sözü verdi. Beykoz'a Belediye Başkanı olması halinde Yûşa Tepesi'nde bulunan derme-çatma yapıların görünümünü değiştireceklerini vurgulayan Kaşıtoğlu, Saraybosna'nın simgesi haline gelen Osmanlı yapısı Başçarşı modelini Yûşa Tepesi'nde uygulayacakları sözünü verdi.

Seçim çalışmalarını Anadolu Kavağı, Polonezköy ve Görele Mahallesi'nde sürdüren SP Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yûşa Tepesi'nde de vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Kaşıtoğlu, ilçedeki inanç turizminin gücüne dikkat çekti. Yûşa Tepesi'nde yer alan dükkanların görünüm açısından estetik durmadığına işaret eden Kaşıtoğlu, burada yapılacak düzenlemenin, çevre esnafın da yararına olacağına dikkat çekti. Bosna Hersek'in Başkenti Saraybosna'da bulunan dünyaca ünlü Başçarşı'nın 16. Yüzyılda yapılan bir Osmanlı eseri olmasına rağmen bugün bile hayranlıkla gezildiğini anlatan Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz Belediye Başkanı olması halinde Yûşa Tepesi'nde de benzer bir düzenleme yapmak istediğini söyledi. Beykoz'un insanı olan ve Beykoz'da oturan insanların işlettiği derme çatma yapıların da düzenlemeyle albenisi olan bir hale geleceğini vurgulayan Muharrem Kaşıtoğlu, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Beykozlular ise Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olduğu günlerde Muharrem Kaşıtoğlu'nun 'ulaşılabilen bir yönetici' olarak ün sandığına dikkat çekerek, Belediye Başkanı olduktan sonra da ulaşılabilir bir yönetici olmaya devam etmelerini istedi.

Editör: TE Bilisim