Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Muharrem Kaşıtoğlu, dün akşam saatlerinde şahsi twitter hesabından bir video yayınladı. Videoda Kaşıtoğlu, bir öğretmen gibi tahtaya yazılan cümleleri, karşısına oturttuğu gence hecelettiriyordu.

Tahtada yazılı olanlar ise çok dikkat çekiydi. ‘Saadet Partisi 1389 seçim bölgesinin tamamında kendi adaylarıyla seçime giriyor ve hiçbir parti ile ittifak yapmıyor’ yazıyordu.

Kaşıtoğlu’nun bu videosu, günlerdir ulusal basın yayın organlarında ifade edilen CHP-İYİ PARTİ-HDP-SAADET ittifakı söylemlerine ithafen yapıldığı çok bariz görünüyor. Türkiye’de 1389 seçim bölgesinin tamamında seçime tek başına giren tek parti Saadet Partisi olduğunu vurgulamak için Muharrem Kaşıtoğlu böyle bir mizansen kullandı.
İzleyenleri büyük keyiflendiren ve gülümseten videoya olumlu tepkiler gecikmedi. Yorumlar ve beğeniler arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Muharrem Kaşıtoğlu, bu tip güldürürken düşündüren videoların devamının geleceğini, yaptığı paylaşımlarla göstermeye devam ediyor.
Editör: TE Bilisim