Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Kavacık Beyaz Saray DüğünSalonu'nda  “Aday Tanıtım ve Proje Lansmanı” düzenlendi.

Kavacık Beyaz Saray Düğün Salonunda oldukça gerçekleşen Aday Tanıtım ve Proje Lansmanına,  İl Başkanı Abdullah Sevim, İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, Genel İdare Kurulu Üyesi Selman Esmerer, STK Başkanı İbrahim Kalaycı, muhtarlar, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Ammar Acarlıoğlu'nun Muharrem Kaşıtoğlu için özel olarak hazırladığı besteyi vatandaşlara okudu.



Seçim müziğinin tanıtılmasının ardından Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Muharrem Kaşıtoğlu’na cepsiz ceketini giydirdi.



Kaçmaz: “Beykoz’a Gazi Başkan gelecek”
Bu süreçte Saadet Partisine ve adayımıza sahip çıkan bütün Beykozlulara teşekkür ediyorum. Sizlerin teveccühüyle 1 Nisan’dan itibaren Beykoz’a Gazi Başkan gelecek. Halkın hizmetkarı olacak. Beykozlunun, Beykoz’da kalması için çalışarak sizlere hizmet edecek.”



Sevim: “Kaşıtoğlu'nu başkan seçeceğiz”

İl Başkanı Abdullah Sevim şunları dile getirdi: “Sizler yola Beykozlu Başkan diyerek çıktınız. Beykoz’a Muharrem Kaşıtoğlu’nun nasip olmasını diliyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Beykoz’un müteahhitler tarafından değil, Beykozlular tarafından yönetilmesini istiyorsak elbirliğiyle çalışıp Muharrem Kaşıtoğlu’nu başkan seçeceğiz.”



Kaşıtoğlu: “Sonradan Beykozlu olunmaz”

“Kardeşlerimizin söylediği gibi Beykoz’u Beykozlu başkanın yönetmesi çok önemli bir kavram. Beykoz diğer ilçelerden farklı olarak kocaman bir köy. Burada içeriden ya da dışarıdan olmak fark ediyor. Beykozlu olmak sadece 3 bin 300 sokağını bilmek veya 45 mahallesinin adını sayabilmek değil. Beykozlu olmak hemşehrilerinin ruhunu bilmek, onları isimleriyle tanımak, dertleriyle dertlenebilmektir. Sonradan Beykozlu olunmaz.”

"Ben Beykozluların Proje Ürünüyüm"

"Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu şöyle devam etti: “Bazılarına göre ben bir projenin ürünüymüşüm. Evet ben bir proje ürünüyüm. BEN BEYKOZLULARIN PROJESİYİM. Ben bu milletin projesi olmakla gurur duyuyorum."

"Beykozlu Beykoz'da kalacak"

“Beykozluların kaderini Beykozlular kendileri yazacak. 3-5 müteahhidin yazmasına izin vermeyeceğiz. Yerinde dönüşümle Beykozlu Beykoz’da kalacak. Bunu sağlamanın yolu içinizden olan bu kardeşinize sahip çıkmaktır. İstihdam en önemli sorunlardan biri. Bunu ortadan kaldıracağız. Beykoz tarıma çok uygun arazileriyle, bu konuda desteklenmesi gereken bir ilçe. Başta köylülerimiz olmak üzere, tarım yapmak isteyen tüm hemşerilerimizi destekleyeceğiz. Çok büyük bir kooperatif kurarak tarım ve hayvan ürünleri merkezi haline getireceğiz. Böylelikle istihdam sağlayacağız ve İstanbul’un sağlıklı beslenmesine katkı koyacağız.  Benim en büyük vaadim, Beykozlu’nun Beykoz’da kalmasıdır.”

"Beykoz’a oto sanayi sitesi kazandıracağız"

Beykoz’un yeşilini koruyarak bir oto sanayi sitesini de Beykoz’a kazandıracağız. Cam sanatı başta olmak üzere, kuracağımız el sanatları merkezlerimizle pek çok Beykozlu’ya iş imkanı sağlayacağız. İstanbul’da 39 ilçe arasında kişi başına düşen yeşil alan sıralamasında ikinciyiz. Son sıradaki ilçe Zeytinburnu. Biz Beykoz’un yeşilini betona teslim etmeyeceğiz.”



"Eğitime destek vereceğim"

“Beykoz maalesef eğitim noktasında istenen noktada değil. Öğretmenlerimiz Beykoz’da barınma sorunu çözemedikleri için en kısa sürede buradan kaçıyorlar. Beykoz Belediyesi olarak yapacağımız sosyal konutların ilkini öğretmenlerimize uygun fiyattan kiraya vereceğiz. Bu da benim öğretmenlere sözümdür. Beykoz Belediyesi olarak her mahalleye kreş açacağız. Çok cüzi ücretlerle çocuklarınızı buralara gönderebileceksiniz. Her okulun temizlik personelini Beykoz Belediye olarak ben istihdam edeceğim.

"Rehabilitasyon merkezi kuracağım"

Bağımlılık meselesiyle ilgili ben Kent Konseyi Başkanıyken, 100 bin imza topladık. TBMM’ye götürdük ve teslim ettikten bir hafta sonra TBMM’de Bağımlılık Mücadele Komisyonu kuruldu. Çalışmalarına devam ediyor. Bunu Beykoz başardı. En çok mağdur olan vatandaşlarımız engellilerin anneleri olduğunu biliyorum. Beykoz Belediyesini kazanırsak çok donanımlı engelli rehabilitasyon merkezini yapacağız. Gençlerin bağımlıkla tanışmamaları için spor alanlarımızı artıracağız. Spor kulüplerimize gerekli tesisleri kazandıracağız. Yapacağımız iki spor salonundan birini hanımlara tahsis edeceğiz. Biz şeffaf belediyecilik yapacağız. Tüm ihalelerimiz canlı olarak yayınlanacak.”

Yapılan konuşmaların ardından, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu toplantıya telefon yoluyla bağlandı. Karamollaoğlu vatandaşlara şu şekilde seslendi:

“Sizlerle orada olmayı arzu ederdim. Maalesef uçağımız Kayseri’de zaman kaybetti. Önemli bir seçime gidiyoruz. Oylarımızı artırmak için değil, kazanmak için çalışacağız. Adayımız Muharrem Kaşıtoğlu’nu tebrik ediyorum. "

Editör: TE Bilisim