24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Yenimahalle teşkilatı Genel Seçimlerde %52,63, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde ise; %62,87'lik oy alarak, Beykoz'da AK Parti'ye en çok oy veren 7'nci mahalle oldu.

Her seçim Ak Parti'nin büyük zaferlerle çıktığı Yenimahalle'de havai fişekli kutlama ve balkon konuşması bir gelenek.

AK Parti, kurulduğu 2001 yılından beri 13 seçim geçirmiş ve hepsinde zafere ulaşmış. Yenimahalle'de de bu seçim zaferlerinin başını çekmektedir. Beykoz'da girilen 13 seçimin pek çoğunun ardından Yenimahalle teşkilatı olarak, alternatif balkon konuşması düzenleniyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçesi Yenimahalle Teşkilatı ile birlikte, MHP Seçim Bürosu'nun balkonundan, Yenimahalle sakinlerine hitap eden Yenimahalle'nin meclis üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, yaptığı balkon konuşmasında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye özellikle teşekkür edip, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

"Yenimahalle, yeniden büyük bir zafer yaşattı. Değerli dostlar, bir kere daha basiretli Türk milleti, üzerine oynanan oyunları görmüş ve bütün oyunları bozmuştur Allah'ın izniyle. Bu oyunun bozulmasında adam gibi adamlık göstererek, milli birliğe destek veren Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyoruz. Bu ülkeyi bir daha ne kadar düşündüğünü göstermiştir. Allah ondan razı olsun. Değerli Yenimahalleliler, teşekkürün büyüğünü sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapıyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim