Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı"nı geçen hafta ilgili bakanlar ve iş dünyası temsilcilerinin katıldığı toplantıyla açıkladı.

Kasap Ömer, et satışlarında yüzde 10 indirime gitti

Soğuksu Mahallesi'nde 23 yıldır Yesem Et olarak hizmet veren Kasap Ömer Gökdemir, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın geçen hafta bakanlar ve iş dünyası ile yaptığı "Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı"nda bazı firmaların yüzde 10 indirimi uygulayacağını vurguladı.

Gökdemir, "Ülkemiz üzerinde oynan oyunları tüm milletimiz ve Beykozluların gördüğüne şüphem yoktur. Ekonomide oluşan krizi fırsat gören bazı içgüzarlar, fırsat bu fırsat diyerek bütün ürünlere zam yaptılar. Haliyle vatandaşımızın da alım gücü azaldı. Biz 23 yıldır hayvancılık ve kasap işiyle uğraşıyoruz. İşimizi temiz ve güvenilir şekilde yaptığımız için vatandaşımız hep bizden alışveriş yaptı. Allah'a hamdolsun ki durumumuz iyi. Şimdi durumumuzun iyi olmasında en büyük vesile olan; benim komşularım, dostlarım, akrabalarım, arkadaşlarım olmuştur. Bizleri bugüne getiren hemşehrilerimi, bu zor günlerde düşünmek zorundayım. Ürünlerimizde kardan zarar edeceğimi bile bile yüzde 10'luk bir indirime gittim. Bizlerin aç kalmaya gücü var ama vatansız kalmaya gücü yoktur. Herkes bir şeylerden fedakarlık edecek ve şer odaklarının üzerimizde oynadığı oyunları bozana, fiyatlerin normal hale gelmesine kadar da bu yüzde 10'luk indirimi devam ettireceğim" İfadelerini kullandı.

Haber: Yılmaz Gökgöz

Editör: TE Bilisim