İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Beykoz Belediye Meydanı’nda iftar programı düzenledi,Beykozlular iftar programına yoğun ilgi gösterdi.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin koordinesinde gerçekleşen iftar programına Beykozlular yoğun ilgi gösterdi. Programa, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, birçok İl Yöneticisi, Muhtarlar, STK ve Spor Kulübü Temsilcisi ile Beykozlular katılım gösterdi.

İftar programı öncesi, etkinliğin Beykoz sahili etkinlik alanında yapılacağını sosyal medya üzerinden İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın duyurusu sonrası, Beykoz Belediyesi etkinlik alanını demir bariyerlerle kapatmıştı ve konu İstanbul gündemine oturmuştu.

"İftar sofrasının bereketini Beykozlular ile paylaşmak istedik"

İftara dakikalar kala Beykoz’un tanınan emekli İmam Hatiplerinden Ahmet Alay’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

İftar sonrası gazetemize programı ile ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Akif Taşdemir, “İYİ Parti olarak mübarek Ramazan ayının bitmesine günler kala iftar sofrasının bereketini Beykozlular ile paylaşmak istedik. Amaç sadece bu, bu yüzden Kuran-ı Kerim tilaveti ve duanın dışında da hiçbir konuşma olmayacak” diyerek tüm Beykozluların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Program öncesi ve sonrasında alanın hazırlanması, toplanması sırasında teşkilat üyelerinin yoğun çabası gözlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim