İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Oğuz SARUL; Beykoz'u çok iyi tanıyan bir siyasetçi olarak söz veriyorum, Beykoz'un İmar çalışmalarının hepsinde gece gündüz destek olacağız, yeter ki Beykoz halkı'nın faydasına birşeyler yapılsın. Orada Beykoz'dayken de bunu söyledik. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız da destekleyeceklerdir.

Beykoz Belediye Başkanımız çok güzel ifade etti  Millet bahçesini. Yalnız uygulamalarına baktığımız zaman aynısı Ataşehir'de de düşünülüyordu gümrük alanında ama geçen gün Çevre Bakanlığı alanın yarısını konut alanına çevirdi. Yarın Beykoz’da bu alanın konut alanına dönmeyeceğinin garantisi yok.

Beykoz'umuzun çok ciddi imar sıkıntıları var. Belediye Başkanımız keşke onları da buraya taşısaydı. Elli yıldır çözülemeyen çok ciddi Beykoz’umuzun imar sıkıntıları var. Bunları öncelikle buraya meclise taşısaydı daha mutlu olurduk. Hatta en gelişmiş yeri Beykoz'un Kavacık'tır. Modern gökdelenler var ama O mahallemizde sağlık ocağı binası yok, koskoca gökdelenler yapılmış.

Beykoz’da yıllardır çok büyük imar sıkıntıları var ama Çayırda yapılacak Millet Bahçesi konuşuluyor.

Beykoz’lu vatandaşlarımızın çok ciddi altyapı sıkıntıları var. Çocuklarının, öğrencilerin okula gidip gelmeleri sıkıntılı, bunlar gündeme gelmiyor. Beykozlu'nun gerçek derdi olan imar konusunun bizlerin ve büyükşehrimizin zaman ayırıp çok ciddi çalışmamız gerekiyor. Beykoz'un asıl sorunları bunlar. Keşke Belediye Başkanımız bunları gündeme taşısaydı.

“Kavacık'da yüzlerce gökdelen dikilmiş ama köylerimiz mahallelerimiz eskisi gibi kalmış.”

“Derdimiz Belediye Başkanımıza cevap vermek niteliğinde algılanmasın. Ama Beykoz'umuzda binlerce villa yapılmış. Kavacık'a yüzlerce gökdelen dikilmiş. 1995’ten beri değil, elli yıldır, yüz yıllık orada köylümüzün imarı çıkmamış, şehirleşmiş her taraf,  ama köylerimiz, mahallelerimiz eskisi gibi kalmış”

“İmar çalışmalarının hepsinde Murat AYDIN’a gece gündüz destek olacağız.”

Oğuz SARUL, İBB Meclisi’nde Beykoz Belediye Başkanı Murat AYDIN’A dönerek; “25 senedir AK Parti iktidarı yönetti ve Beykoz'da hala AK Parti'li belediye başkanı olarak hizmet ediyorsunuz sayın başkanım. Biz İYİ Parti olarak söz veriyoruz, İmar çalışmalarınızın hepsinde gece gündüz destek olacağız. Orada Beykoz'dayken de bunu söyledik. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız da destekleyeceklerdir. Yani maksat vatandaşımızın lehine olan, yıllardır imar bekleyen Beykoz halkının çıkarı için bir şeyler yapılması olsun”

İYİ Parti adına ben söz veriyorum.

Kendisiyle beraber gece gündüz çalışırız. Hiçbir sıkıntı yok. Ama mesele vatandaşın derdi olsun, lehine işlerin hepsine biz yardımcı olacağız. Yirmi beş senedir çözülmemiş, inşAllah bu dönem içinde de Beykoz'un imarları çıkar.

1930’den beri 1950’dan beri aynı binalar var!

“Vatandaşımızın lehine de Beykoz'da bir çalışma olur, hizmet gitmiş olur. Belediye Binamızın görüntüsü çok güzel, adliyemiz var çok güzel, orada birkaç tane özel okul yapılmış çok güzel,  Kavacık'da gökdelenler yapılmış görüntü güzel ama köylerde 1930’den beri 1950’dan beri aynı binalar duruyor. Hala imar sıkıntıları var.”

Editör: TE Bilisim