İYİ Parti Beykoz İlçe Kurucu Üyesi eski Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Aziz Özcan, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nı uyardı.

Aziz Özcan'ın İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'na uyarı mesajı;

"İYİ Parti Beykoz İlçesinde istifalar, atamalar ve daha sonra yapılacak belediye seçimleri için belediye başkan adayı ve belediye meclis üye adaylarını belirlenmesi mutlaka demokratik usullere göre yapılmalıdır.

Aksi takdirde doğabilecek başarısızlığın sorumlusu demokrasi dışı usullere tevessül edenler olacaktır.Hiç bir adayın cebinde şu kadar oy var, onunla başlanırsa şu kadar oyumuz olur düşüncesi siyasi açıdan ham hayaldir.

Kimse vatandaşın oyu cebimde yanılgısına düşmesin, kimseyi de yanıltmaya kalkmamalıdır. Buna ancak demokrasiyi hazmetmemiş olanlar ve parti tabanından kopmuş olanlar inanır, bel bağlayabilir. Bütün bu ikazlara rağmen, yanlışta ısrar edenler, tabandan uzaklaşanlar, tabanı maraba sayanlar başarısızlık halinde bu defa yine parti tabanını yok sayabilecekler mi?

İYİ Parti Beykoz İlçesi, demokrasi dışı uygulamalardan en kısa sürede vazgeçmeli, partinin kuruluş felsefesine uygun, demokrasi kurallarına dönmelidir.Aksi halde bütün sorumluluk kendilerine ait olacaktır." İfadelerini kullandı

 
Editör: TE Bilisim