İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, İlçe Yönetim Kurulu ve Mahalle Başkanlarıyla beraber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sabahın erken saatlerinde Paşabahçe Meydanındaki İYİ Parti Karavanından başlayarak sokakta kadınlara karanfil dağıttı.

Üyelerini de ihmal etmeyen İYİ Parti yöneticileri, bütün kadın üyelerini tek tek evlerinde ziyaret ederek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamlarıyla birlikte karanfil hediye ettiler.


Paşabahçe Meydanında açıklama yapan İlçe Başkanı Akif Taşdemir;
“En başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere, bütün kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Maalesef her günümüz şiddet haberleriyle, kadın cinayetleriyle başlıyor. Yılda bir gün bu cinayetleri hatırlayarak şiddete çözüm bulmamız mümkün olmadığı gibi kadınlarımızın toplumumuzda hakettiği yeride teslim etmiş olmuyoruz. Maalesef bu anlamlı gün ülkemizde sadece kutlama değil; aynı zamanda bir anma. Fiziki ve psikolojik şiddete uğrayan kadınlar, çocuklarının gözleri önünde katledilenler, şehitlerimizin anneleri, terör örgütü pkk tarafından katledilen Aybüke Yalçın. Hepsini saygıyla anıyorum”

Editör: TE Bilisim