İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı ile partililer, Beykoz Adliyesi’ne gelerek, “İYİ Parti’yi FETÖ kurdurttu” diyen AK Partili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti İstanbul Birinci Bölge Başkanı Ethem Kurnaz, İYİ Parti Anadolu Yakası İlçe Başkanları, Anadolu Yakası Belediye Meclis Üyeleri ve Beykoz İlçe Yönetim Kurulu üyeleri “İYİ Parti’yi FETÖ kurdurttu” diyen AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, basına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli basın mensupları, muhterem hazirun hepinizi saygı ile selamlıyorum. Partimize, seçmenlerimize ve üyelerimize ağır ithamlarda bulunan ak parti grup başkanvekili ve denizli milletvekili Cahit Özkan hakkında, iyi parti teşkilatları olarak başta 81 il ve tüm ilçe teşkilatları olarak suç duyurusunda bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz.

Bunu yapmak durumundayız. Çünkü bu iftiralar çok ağır. Bunlar, vatan hainliğiyle eş tutulacak ithamlar ve iftiralar. Biz bunlara hiçbir zaman pabuç bırakmadık, bundan sonrada bırakmayacağız. Biz bu partiyi kolay kurmadık. İçinizden herhangi birine ben terör örgütü üyeliğiyle ilgili ithamda bulunacaksam onun gereğini en ağır biçimde yaparım. Bunun gereğini yapmayıp televizyon kanallarında konuşmak sahtekârlıktır.

Bu sahtekârların bugüne kadar ipliğini pazara çıkardık, bundan sonra da devam edeceğiz. Bundan bir süre önce, yine bir müfteri il başkanımız hakkında yine benzer iftiralarda bulunmuştu. İl başkanımız kendi hakkındaki iddiaların araştırılması için bizzat suç duyurusunda bulunmuş ve konuyu basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaşmıştı. İl başkanımız dilekçesinde kendisinin soruşturularak iftiracıların müfteri olduklarını soruşturun demişti. Kesinleşen takipsizlik kararı ile bu konu açıklığa kavuştu ve cümle âlem bunların müfteri olduğunu öğrendi.

Partimizin vekilleri Fetö’nün siyasi ayağının soruşturulmasıyla ilgili iki defa soru önergesi verdi. Bu önergeler, bizlere bu alçakça iftiraları atanlar tarafından reddedildi.

“Değil Türkiye, dünya böyle bir arsızlık görmedi”

“Kendi mensubu oldukları partinin lideri, ‘Allah bizi affetsin, aldandık’ dedi.

Bu ne demek biliyor musunuz? ‘efendice bir kenarda oturun, bu konuyla ilgili ağzınızı açmayın. Çünkü biz bu konuyla ilgili geçmişte büyük bir aldanmışlığın içine düştük.’ Kendi genel başkanınız bunu söyledikten sonra, hâlâ utanmadan, rezilce bu iftiraları nasıl atıyorsunuz? Nasıl insan içine çıkıyorsunuz? Hayret ediyorum. nasıl il başkanımız kendisi ve iyi patiye çamur atanların müfteri olduğunu ispat ettiyse Cahit Özkan için de verilen binlerce dilekçe, kendisinin binlerce kere yalancı,  müfteri ve iftiracı olduğunun ispatı olacaktır. Bunlar pabuç bırakılacak işler değil. İl başkanımız bir süre önce bir saldırıya uğradı.Saldırgan müptezelin ifadesini biliyorsunuz.

“il başkanımızla ile ilgili yapılan açıklamalardan ve iftiralardan etkilendiğini söylüyor.

Kimsenin kimsenin hayatıyla oynamaya hakkı yok.

Türkiye’de, planlı bir saldırı organize etmenize de gerek yok. Ülkede öyle bir iklim oluştu ki attığınız iftiralar ve yarattığınız cahil ordusuyla, kullandığınız dille birilerini birilerine düşman etmeyi becerdiniz. Ama biz bunu yıkacağız, bitireceğiz”

Alçakça saldırılara alçakça cevap vermeyeceğiz diyen il başkanımız ve sayın genel başkanımız ve tüm iyi parti ailesi olarak  “Hukuktan hiçbir zaman ayrılmayacağız. Hukukun verdiği karara da herkesin uymasının ve saygı duymasını ısrarla savunduk savunmaya devam edeceğiz. “

Bu iftiraları atanların iftiracı olduğunu belgeledikten sonra bunlara hiç kimse itibar etmesin. Hiç kimse belirli ideolojiler arkasına saklanıp gençleri kandıran, onları kirleten, onların beyinlerini iğfal eden kişilerin peşinden gitmesin.

Bunlar geçmişte yapıldı. Bugün de yapılmaya çalışılıyor. İdeoloji sahibi olmak ayrı bir şey, iyi bir insan olmak ayrı bir şeydir.

İyi insanla kötü insanın kim olduğunu kamuoyu görüyor.

Biz de bütün saldırılara göğüs gerip, hakkımızı talep ederek kimin iftiracı ve müfteri olduğunu ispat ettik, ispata da devam edeceğiz.Son söz olarak derim ki kimsenin şüphesi olmasın Türkiye iyi olacak, Beykoz iyi olacak."

Editör: TE Bilisim