CHP ve İyi Parti'nin Istanbul'da anlaştığı 29 ilçe arasında Beykoz'un yer almaması üzerine gözler bu partilerin ilçe başkanlıklarına çevrildi. İyi Parti'nin Kuruluşundan bu yana Beykoz İlçe Başkanlığı'nı yürüten ve özellikle yeni bir parti olmasına karşın ilçede İyi Parti'nin bilinirliğini artıran Akif Taşdemir, ittifakın Beykoz kararı hakkında şunları söyledi:

"Beykoz'u Meral Hanım da çok istiyor"

Verilen bu karara hepimiz uyacağız tabi. Farklı bir sonuç da çıksaydı, biz yine görevimizi yapacaktık. Ancak bu karar bizim açımızdan aslında olumlu olmuştur. Çünkü biz ilçede 'ithal' bir Başkan Adayı getiren AK Parti'nin oy kaybedeceğini biliyorduk. Kamuoyunun da yakından tanıdığı Adayımızın da ilçede çok sevildiğinden ve partimizi Beykoz Belediyesi'ni alarak yükselteceğinden emindik. O nedenle de ya CHP'nin Beykoz'da bizi desteklemesini ya da tek başımıza seçimlere girmeyi arzuluyorduk. Şimdi çıkan kararla birlikte çalışmalarımıza bugün itibariyle hız vereceğiz. Tüm ülkede olduğu gibi Beykoz'da da her şey İYİ olacak. Bu saltanata emekçi kadrolarımızla, çalışkan ve halktan insanlarımızla son vereceğiz.

Beykoz'u Genel Başkanımız Meral Akşener de çok istiyor. Halkımızın burada yaşadığı sıkıntıları yakından takip ediyor. Bu kararla Sayın Akşener'in de artık Beykoz için şahsen ilgilenmeye başlayacağından eminiz. Beykozlu hemşerilerimiz bize güvensin. Biz bu oyunu hepbirlikte bozacak ve halkımızı iktidara taşıyacağız. Beykozlu artık geceleri rahat uyuyacak.
Editör: TE Bilisim