İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı olan Riva, Riva Deresi’nin Karadeniz’e döküldüğü noktada, huzur veren manzarası ile ziyaretçilerini karşılamaktadır. Yılın dört mevsimi, sessiz ve sakin atmosferi ile şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenlerin ilk durağı olan bu köy, kıyı şeridi ve keyifli kumsallarıyla yaz tatillerine de olanak sunmaktadır. 

Şehirden uzaklaşmadan, kafa dinlemek isteyen İstanbullular kadar, romantik bir hafta sonu tatili geçirmek isteyenlerin de dikkatini çeken Riva, yemyeşil ormanı ve masmavi denizi ile şehir içinde oksijeni bol havaya sahiptir. Kısa bir tatilde dahi şehrin hareketli dünyasına, daha enerjik ve yenilenmiş şekilde döneceğiniz ortamı Riva’nın tercih nedenleri arasında yer almaktadır. İstanbul’a yakın tatil noktalarından Riva’da bahar ayları doğa tatilleri için en uygun dönem olurken, yaz aylarında Riva’yı tercih eden ziyaretçiler, Karadeniz’in berrak sularında keyifli bir tatil geçirmektedir.

Beykoz ilçe merkezine 22 km mesafede yer alan Riva’ya özel araçla ulaşımın yanı sıra, Beykoz’dan hareket eden 137 numaralı İETT otobüsleriyle de ulaşım olanağı sunulmaktadır. Merkeze yakın konumu ile günübirlik tatiller için tercih edilen Riva’da, huzur dolu anlarınızı uzatmak ve dinleneceğiniz birkaç gün geçirmek isterseniz, Riva otel rezervasyonu yaptırmanız önerilmektedir. Özellikle yaz aylarında talebin arttığı bu bölgede konaklama planı yapanların tatillerini önceden planlamaları gerekmektedir. 

Riva’da Keyifli Bir Tatil Deneyimi Sunan Legend Hotel Riva

İstanbul’un seçkin ilçelerinden Beykoz’un doğası ile büyüleyen noktası Riva’da günübirlik tatillerin yanı sıra ziyaretçilerine konaklama olanağı sunan Legend Hotel Riva, yaz tatillerinde olduğu kadar, yılın diğer mevsimlerinde de şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen konuklarını ağırlamaktadır. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 57 km, Kadıköy'e 44 km, Beykoz'a 19 km mesafede yer alan tesis, ormanla denizin birleştiği noktada, nefes kesen deniz manzarası ile dikkat çekmektedir. 

Doğanın kalbinde huzur dolu bir konaklama olanağı sunan tesisin tamamı deniz manzaralı, bahçeli ve balkonlu 187 odası bulunmaktadır. Bu odalar arasında bungalov seçenekleri de yer almaktadır. Denize sıfır konumu ile Karadeniz’in eşsiz manzarasını izlemenin yanı sıra kendinizi serin sulara bırakabileceğiniz tesisin özel plajı hizmet vermektedir. Plaj olanaklarına ek olarak Legend Hotel Riva’da 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. 

Yarım pansiyon konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinde açık büfe servis sunulmaktadır. 1 adet a la carte restoran ise, gün boyu eşsiz bir manzara eşliğinde seçkin lezzetler servis etmektedir. Masa tenisi, oyun salonu, bilardo olanakları ile yılın dört mevsimi dolu dolu zaman geçirebileceğiniz Legend Hotel Riva’da, çocuklarınız içinse mini club gün boyu hizmet vermektedir. Huzur veren doğaya, rahatlamak seçenekleri ile eşlik eden tesiste, dinlenmek isteyen konuklar için SPA merkezi yer almaktadır. Yaz tatillerinde ve doğa tatillerinde, şehrin kalabalığından yorulduğunuz anda ulaşabileceğiniz konumu ile dikkat çeken Legend Hotel Riva’da, keyifli bir tatil geçirmek isterseniz http://www.legendhotelgroup.com/riva/ ‘dan tatilinizi planlayabilirsiniz. 

Editör: TE Bilisim