31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP Beykoz'dan Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Nafiz Ünlü, İSKİ Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Müdürü olarak atandı.

Dr. Nafiz Ünlü kimdir?

Dr. Nafiz Ünlü, küçük yaşlarda ailesiyle beraber Beykoz’a taşındı. İlk, orta ve lise eğitimini Beykoz’da tamamlayan Ünlü, yüksek öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nde, yüksek lisansını İngiltere’de, doktorasını ise İstanbul Üniversitesi’nde bitirdi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bir dönem İngiltere’de üst düzey yöneticilik yapan Dr. Nafiz Ünlü, TÜBİTAK’ta AR-GE uzmanı ve danışmanı olarak da görev aldı. Üç dönem CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda Başkan Yardımcılığı ve Saymanlık gibi görevlerde bulunan Ünlü, Beykoz Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanlığı’nın yanı sıra Uludağ Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi gibi pek çok devlet ve vakıf üniversitesinde öğretim üyeliği yaptı. Halen bir devlet Üniversitesi’nde Siber Güvenlik üzerine master ve doktora dersleri vermektedir.

Editör: TE Bilisim