Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, uzun zamandır Beykoz’da ki siyasiler ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yaptıkları görüşmelerin akabinde, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ile yaptığı görüşme sonrası imza toplayarak Cumhurbaşkanı’na verme kararı aldı.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği’nin uzun zamandır Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılması için yaptığı çalışmaları AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’a aktardı. 

Dilmaç, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği’nin parsel bazında yaptığı çalışmaları inceleyerek uzun zamandır kendilerinin de bir çalışma içerisinde olduğunu, yakın zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beykoz’a geleceğini, ziyaret sırasında ulaşım ve hastane sorununu Cumhurbaşkanı’na aktaracaklarını belirtti. 

Beykoz İl ve Bölge Dernekleri’de AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’ın talebine destek olmak için İl ve Bölge Dernekleri’nin 19 temsilcisinin de imzasının olduğu bir dilekçe hazırlayarak Dilmaç’a verme kararı aldı.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği’nde yaptığı olağanüstü toplantıda, 19 il ve bölge derneğinin imzasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilecek dilekçeyi hazırladı.

Editör: TE Bilisim