Beykoz genelinde faaliyet gösteren fırın işletmecileri biraraya gelerek, Corona virüsün eve hapsettiği Beykozlular için çok önemli bir karar aldı. Bundan böyle belirlenen 35 noktadaki ekmek fırını her gün ihtiyaç sahibi Beykozluya karşılıksız 100 ekmek dağıtacak. Daha önce Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ın da bağışta bulunduğu ve Beykoz'un köklü firmalarından olan, ilçede "Askıda Ekmek" kampanyasıyla yıllardır ihtiyaç sahibi Beykozlulara ücretsiz ekmek dağıtan Ortaçeşme’de bulunan Çayır Unlu Mamulleri de kampanyaya destek verecek.

Corona virüsün evlere hapsettiği Beykozlular, giderek artan giderler karşısında zor durumda âdeta yaşam savaşı veriyor. Bir geliri olmadan evlerinde mahsur kalan Beykozlular, yiyecek ekmeğe verecek parayı dâhil zaman zaman bulamamaktan yakınıyor. Durumun farkında olan Beykozlu fırın işletmecileri ise bir araya gelerek, Beykozlunun ekmek almaya gücü yetmeyen hemşerilerine ücretsiz ekmek dağıtarak destek vermeye çalışıyor. Toplamda 35 noktada yer alan fırınlar, her gün 100 ekmeği ücretsiz olarak ihtiyaç sahibi Beykozlulara dağıtmayı planlıyor.

Sözkonusu günlük 100 ekmeğin ihtiyaç sahibi Beykozlulara dağıtılması düşünülen 35 noktadaki fırın işletmeleri ila mahalleleri ise şu şekilde sıralanıyor:

1) Akbaba: Köyüm Ekmek

2) Arkboyu: Koca Reis Ekmek

3) Beykoz Merkez: Merkez Ekmek

4) Çavuşbaşı: Çiftçi Ekmek ve Özge Unlu Mamulleri

5) Çengeldere: Çengeldere Ekmek

6) Dedeoğlu: Tatsan Unlu Mamulleri  

7) Göksu: Peçko Ekmek

8) Görele: Görele Ekmek

9) Gümüşsuyu: Kurtuluş Ekmek ve Lezzet Ekmek 

10) Hekimbaşı: Köşk Ekmek

11) İncirköy: Çukurçayır Ekmek

12) Karagöz Sırtı: Karagöz Sırtı Ekmek

13) Kavacık: Bereket Ekmek, Çamlık Ekmek, Dedeoğlu Ekmek, Hacı Ali Bey Unlu Mamulleri, Altın Ekmek ve Öz Doğal Unlu Mamulleri 

14) Küçüksu: Başak Ekmek, Birlik Ekmek ve Bizmek/Bizim Fırın 

15) Ortaçeşme: Çayır Ekmek, Baltacı Ekmek ve Efe Unlu Mamulleri 

16) Paşabahçe: Karden Ekmek ve Güleryüzler Unlu Mamulleri 

17) Soğuksu: Ekmekcim Ekmek, Karden Ekmek, Başak Ekmek,  Göktürk Ekmek ve Soğuksu Karadeniz 

18) Yenimahalle: Talay Ekmek ve Başak Ekmek

Editör: TE Bilisim