Beykoz Belediyesi'nin hizmet aşkı koronavirüs tanımıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Cuma günü sokağa çıkma yasağını açıklamasının ardından Beykozlular bazı ihtiyaçlarını Beykoz Belediyesi sayesinde giderdi.

Başkan Murat Aydın'ın, "Beykoz’da hiçbir hemşehrilerimiz sıkıntı yaşamayacak, ne ihtiyacı varsa, ne talebi varsa karşılamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız" talimatı sonrası Belediye çalışanları, Beykozlu vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmaya başladı.

Kurdukları çağrı merkezi ile Belediye ekiplerine ulaşan vatandaşların taleplerini karşılayan Beykoz Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Anıl Çınar ve arkadaşları 48 saatlik süre içerisinde, Beykozlu hemşehrilerinin her talebine yetişti. 

Koronavirüs tedbirlerini dikkatli bir şekilde uygulayan Beykoz Belediyesi çalışanlarına vatandaşlardan tam not geldi. 

Müdür Çınar'ın vatandaşların taleplerini karşılarken, ekip arkadaşlarından ziyade kendisinin iletişim kurması ise ekip arkadaşları tarafından takdir topladı. 

Dilara isimli küçük bir kız, annesine doğum günü sürprizi yapmak istedi ve Beykoz Belediyesi çağrı merkezini arayarak, pasta siparişi verdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Anıl Çınar, en güzel pastayı alarak küçük Dilara'ya pastasını götürdü ve annelerinin doğum gününü kutladı.

Bugün doğum günleri olan Esma Nur ve Kevser isimli iki genç kızın doğum gününü kutlamayı da unutmayan Beykoz Belediyesi çalışanları, Başkan Murat Aydın'ın selamlarını iletmeyi de ihmal etmedi.

Editör: TE Bilisim