Taşınmak, stresli olduğu kadar masraflı ve yorucu işlerden biridir. Eşyaların paketlenmesi, taşınması, araca yüklenmesi ve yeni eve yerleştirilmesi aşamalarının her biri profesyonellik ve deneyim gerektirir. Aksi halde eşyaların hasarı ve kaybı söz konusu olmaktadır. İstanbul’ un tüm semtlerinde faaliyet gösteren Hekimoğlu Nakliyat olarak Beykoz evden eve nakliyat ihtiyacınıza profesyonel çözümler sunuyoruz.

Beykoz evden eve nakliyat ihtiyacınızda Hekimoğlu Nakliyat ile bağlantı kurduğunuz andan itibaren profesyonel bir hizmet almaya başlarsınız. Öncelikle taşınmanın yapılacağı yerler, kat durumları, eşyanın miktar ve cinsleri göz önüne alınarak sizlere işin mali boyutlarını da içeren bir ekspertiz raporu hazırlıyoruz.  Bu ücretsiz hizmetimiz ile müşterilerimiz eşyalarının nasıl ve şartlarda taşınacağı konusunda bilgi sahibi olur. Bu çalışma ile ne büyüklükte araca ihtiyaç olduğu, kaç eleman çalışacağı, taşınma ekipmanlarının neler olacağını belirliyoruz. Anlaşma sağlanması ile de planlı ve güveni bir şekilde taşınmanızı sağlıyoruz.

Beykoz evden eve nakliyat hizmetimiz esnasında küçük ve kırılgan eşyalar için özel kutularımızdan, gerekir ise ağır eşyaların pencere tipi asansör ile indirilmesine, uzman mobilya montaj, demontaj elemanına kadar gerekli her ekipman ve personelimizle birlikte çalışmaktayız.  Yeni adrese güvenle ulaştırılan eşyaların yeniden montaj edilmesi bilgili ekibimizce sorunsuz gerçekleştirilir. Yatak odanızdan, çamaşır, bulaşık makinesine kadar her eşya kullanıma hazır şekilde teslim edilir.

Hekimoğlu Nakliyat olarak Beykoz evden eve nakliyat hizmetimize başlamadan önce eşyalarınızın sigortalanmasını sağlayarak güvence altına alıyoruz.

Hekimoğlu Nakliyat olarak Beykoz evden eve nakliyat hizmetimizi, deneyimli ve uzman kadromuz, donanımlı ve farklı ebatlardaki araçlarımız ve özel paketleme ekipmanlarımız ile profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizi yormadan, strese sokmadan belirtilen sürede yeni adresinize yerleşmenizi sağlıyor, eşyaları hasarsız olarak teslim ediyoruz.

Kavacık evden eve nakliyat hizmetimiz için bizi 7/24 arayabilirsiniz.  444 6 431 numaralı çağrı merkezi telefonumuzdan, 0216 459 07 95 ve 0216 442 38 95 nolu telefonlarımızdan bize ulaşabilir,

[email protected] adresine mail gönderebilirsiniz. Çağrı merkezi personelimiz taleplerinize en kısa sürede yanıt vermektedir. Talepleriniz doğrultusunda ücretsiz ekspertiz hizmetimizi ayağınıza getiriyoruz.

İstanbul’ da evden eve taşınmanın doğru adresi Hekimoğlu Nakliyat profesyonelliği ve 40 yıllık deyimi ile hizmetinizdedir.

Editör: TE Bilisim