İHH Beykoz Hanım Gönüllüleri “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla program düzenledi.

Kavacık Orhan Veli Kanık Parkı’nın içinde bulunan Doğal Dükkan’da yetim ihtiyaç sahipleri için hazırlanan kahvaltı programına, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, Meclis Üyeleri; Erdal Demir, Gül Biçer ve İskender Öz destek verdi.

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın Eşi Fatma Katırcı, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, İHH Kadın Kolları Koordinatörü Fatma Türk, İHH Beykoz Temsilcisi Uğur Yoleri, Beykoz Kent Konseyi Sağlık Spor Gurubu Başkanı Gül Bağdatlı ve hayırseverlerin katılımıyla gerçekleşti.

İHH’nın, gönüllülerin destekleriyle ayakta kaldığını belirten İHH Kadın Kolları Koordinatörü Fatma Türk: “İHH olarak, onlarca ülkedeki yüz binlerce yetime sahip çıkmaya devam ediyoruz. Barınmadan sağlığa, eğitimden gıdaya kadar farklı alanda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sosyal dayanışmanın bilincinde olmalıyız, nerede bir mazlum varsa orada olabilmek için gayret sarf ediyoruz. İHH olarak mağdurların, ihtiyaç sahibi yanında yer alarak, öncülük etmekten mutluluk duyuyoruz. Her yıl dünyanın 135 ülkesindeki yetimlere yardım ulaştırıyoruz. Karşılaştıkları tehditler karşısında, yetim çocukların korunabilmesi ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirilebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda birçok projeye imza atarak köklü çözümler bulmaya gayret ediyoruz.” kralbet giriş dedi.

İHH Beykoz Temsilcisi Uğur Yoleri ise yaptığı konuşmada, gerçekleştirdiği organizasyon nedeniyle İHH Beykoz Hanım Gönüllüleri’ne teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını temenni etti.



 
Editör: TE Bilisim