AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Yenimahalle Çarşamba Pazarı bölgesinde miting havasında toplantı yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı'nın Yenimahalle'de düzenlemiş olduğu bilgilendirme toplantısı miting havasında geçti. Yenimahalle Çarşamba Pazarında düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaklaşık bin 500 kişi katılım sağladı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Yenimahalle'de düzenlenen bilgilendirme toplantısının miting havasında geçmesinden memnun olduğu gözlendi.

Yenimahalle'de düzenlenen toplantıya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, İstanbul Milletvekili Adayı Levent Coşkun Erkekoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Kaşıtoğlu, Bayram Çevik, Nevzat Oral, İbrahim Hocaoğlu, partililer ve bin 500'e yakın Yenimahalleli katıldı.

Programın ilk konuşmasını Yenimahalle'nin Beykoz Belediye Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu hemşehrilerine seslendi.



Kaşıtoğlu ; "Kahraman Yenimahalle"

"Yenimahalle sıradan bir mahalle değil. 1976'da geldik bu mahalleye, 42 yılı geride bırakmışız.  15 Temmuz 2016 yılında hain darbe girişimine en ön saflarda koşan, ardında çoluğunu çocuğunu gözünü kırpmadan geride bırakan, Beykoz'un 90 Gazisi içerisinde 34 tanesini mahallesinde barındırma şerefine erişen bir mahallE Kahraman Yenimahalle...2002 yılından beri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma noktasında herzaman Yenimahalle AK Parti'ye sahip çıkmıştır. 1 Kasım 2015 seçimlerinde yüzde 58 oy verdiği gibi 24 Haziran'da da bu geleneğe devam edeceğine inancım tamdır. Yeni mahalle sakinlerinin Küçüksu'yu Cumhurbaşkanımızın talimatı ile yapımına, eskiden yaşadığımız gibi yine Küçüksu'da yaşayacağız. Nikah Sarayı'da Yenimahallemize geldi. Bu davayı ve kendimi sizlere emanet, sizleri de yüce mevlama emanet ediyorum" şeklinde konuştu.



Yücel Çelikbilek; "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı ilk turda seçelim"

"Bu seçimin sonuçları Cumhurbaşkanını Başkan yapacak. Bu seçim bu yüzden çok önemlidir. Tabi bu oylamayı kullanırken Milletvekilliği seçimlerinde de güzel oy alıp, mecliste güçlü olmalıyız. İlk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda meclis çoğunluğuyla seçelim."  dedi.



Hanefi Dilmaç; "Yenimahalle'nin sorunlarını çözmeye geldik"

Biz bugüne kadar yapmış olduğumuz siyasi çalışmaların sonuna geldik. 60 gündür yorulan bir teşkilat, 60 gün içerisinde Ramazan-ı Şerif ile birlikte sahurlarda bile etkinlik yapan teşkilatımızda her zaman heyecan görüyorum. Bugün burada toplanan Yenimahalle sakinlerini yine farkını gösterdi. Yenimahalle farkını bizlere her zaman gösterdi. Tabi bende 15 Nisan'da yapmış olduğumuz kongrede 45 mahalleden en fazla yöneticiyi Yenimahalle'den aldım.  Bugün, buraya gelirken Yenimahalle sakinlerine boş gelmedik. Müjdeler vermek için buradayız. Allah izin verirse bugün Yenimahalle sakinlerinin sorunlarını çözmeye geldik ve çözeceğiz" diye konuştu.


Hanefi Dilmaç, Yenimahalle sakinlerine müjdeler verdi!


"Tapu ve doğalgazınıza kavuşuyorsunuz"

  • Yenimahalle sakinlerinin uzun zamandır bekledikleri doğalgaz sorununu bugün bir araya geldiğimiz İGDAŞ Genel Müdür Yardımcısı İshak Kurşun'dan sözünü aldık.

  • İmar affı ile evlerine doğalgaz alamayanlar, evlerine doğalgaz alabilecek. Pazartesi günü 300'e yakın aile doğalgaz için başvuru yapıp hemen bağlatabilir.

  • Orman alanında kalan meskun yerler tapu alabilecek. Bununla ilgili komisyonlar kuruldu ve yakında tapu dağıtımı başlayacaktır.

  • Orman, davalı, hazine, tüm binalar, imar barışı kapsamında; belediye ve hazine kapsamında olan yerler imar barışı kapsamında tapu alabilecek.

  • Sarı alanların üzerinde olan kişiler ve bina sahipleri de istisnasız şekilde imar barışına müracaat ederek yapı kimlik belgelerini alıyor.


Editör: TE Bilisim