24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı  %55.88'lik oy ortalaması ile İstanbul ve Türkiye genelinin üzerine çıkarak bir rekora imza attı.

Balkon konuşmasına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, SKM Başkanı Cengiz Kasaroğlu, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Balkon konuşmasında; Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, SKM Başkanı Cengiz Kasaroğlu, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker'de selamlama konuşması yaptı.



Balkon konuşmasını Dilmaç yaptı

Rabbime hamd ediyorum ki, böylesine güçlü bir teşkilat ve böylesine güzel bir ortamda sizlerle olmaktan dolayı Allah'a hamd ediyorum. iyi ki varsınız! Sevgili Beykozlular, hepinize çok teşekkür ediyorum. Bireysel olarak teşekkür etmem gereken insanlar var. Benimle birlikte yürüyen teşkilat mensuplarıma, SKM başkanıma, gençlik ve kadın kolları başkanımıza, belediye başkanımıza, il başkanımıza, vekil adaylarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan siz Beykozlulara teşekkür ediyorum.

Beykoz'da almış olduğumuz oy oranı yüzde 56 ama bu oranı almak öyle çok kolayda olmadı. Yaklaşık olarak 65 gün içerisinde önce ilçe başkanı seçildim. Sonra en çok hizmeti, mesaiyi teşkilata mensup arkadaşlarımızla yaptım. 184 bin seçmenin ziyaretlerini tek tek kapılarını çalarak gerçekleştirdik. Bu ziyaret esnasında bizimle birlikte kadın kolları ve gençlik kollarında görev yapmış, meclis üyelerimize, mahalle temsilcilerimiz ve gönülden destek veren tüm kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah muvaffak eylesin." dedi.

Hanefi Dilmaç Beykoz'da rekor kırdı

AK Parti Beykoz eski İlçe Başkanı Mustafa Gürkan'ın 16 Nisan 2016 Referandumunda aldığı yüzde 53,08'lik rekoru, yeni İlçe Başkanı olan M. Hanefi Dilmaç'ın geçip geçmeyeceği konuşuluyordu. Dilmaç, 16 Nisan Referandumunda aldıkları yüzde 53,08'lık rekoru 24 Haziran'da yapılan seçimlerinde oylarını yüzde 2,40 arttırarak, yüzde 55,88 oy alarak hem eski ilçe başkanı Mustafa Gürkan'ın, ve Beykoz'un rekorunu kırmış oldu.

Arkadaşlar , İstanbul genelinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde 39 ilçe arasında 8'nci sırada ve İstanbul ortalamasının % 5.83 üzerinde oldu.

Milletvekilliği seçiminde ise yine İstanbul 8'ncisi ve ortalamanın %5.6 üzerinde.

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 1.Bölgede ise 14 ilçe arasında 3'ncü olarak, ortalamanın %6.9 üzerinde.

Hanefi Dilmaç'ın başarısının sırrı

15 Nisan'da yapılan AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nın 6'ncı olağan kongresinde ilçe başkanı olan Hanefi Dilmaç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yapmış olduğu erken seçim çağrısı sonucu, Cumhurbaşkanı Erdoğan; 24 Haziran'da erken seçim kararı aldı.

İlçe Başkanı Dilmaç, yönetim kurulunu toplayarak seçim çalışmalarına, Erdoğan'ın erken seçim tarihini vermesiyle Beykoz'da çalışmalara başladı. Üçer kişiden oluşan, 180 grup kuran Dilmaç, sahaya bir orduyla indi adeta. Beykoz'da 45 bin üyesi olan AK Parti Beykoz'un ziyaretleri üç günde biterken, 184 bin seçmene sahip olan Beykoz'u 65 günlük süre zarfında 5 kere birebirde ziyaret etti. Hanefi Dilmaç'ın Beykoz'da yapmış olduğu bu çalışmaları ile; yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde %55,46 oy alarak emeğinin karşılığını almış oldu.

Beykozlular Kavacık'a akın etti

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte AK Parti ve Erdoğan gönüllüleri, Türk Bayrakları ve AK Parti flamalarıyla birlikte Kavacık'a akın etti. Kavacık'a akın eden vatandaşlar, kurulan dev ekranda seçim sonuçlarını takip ederken aynı zamanda çalınan müzikler eşliğinde horon teperek eğlendi.

 

Hanefi Dilmaç'a sevgi şöleni

Yapılan balkon konuşmasının ardından gençler, Dilmaç'ı omuzlarına alarak "Hanefi Başkan seviyoruz seni" sloganlarıyla havaya attılar. Alandan çıkmaya çalışan Dilmaç, fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

Alandan ayrılıp ilçe binalarına yürüyen AK Partililer, yolda Beykoz Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Uzun ve yöneticileriyle karşılaştı. Dilmaç ve Uzun ayak üstü sohbet etti.

Dilmaç  ve yöneticileri, AK Parti ilçe binası önünde gençler ile horon oynayarak galibiyetlerini kutladı.

[embed]https://youtu.be/I3vnzjFT8Nw[/embed]

 
Editör: TE Bilisim