Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, her Salı günü vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, her Salı günü ilçe binasında düzenlemiş olduğu halk gününde vatandaşlarla buluşuyor, dertlerini dinleyip, çözüm bulma yolu arıyor.

Dilmaç'ın bir ay önce başlattığı "Halk Gününe" vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Her Salı günü yaklaşık 500 kişi ile görüşen Dilmaç, Salı günü akşamında çok yorgun düşse de, ilçe binalarına gelen vatandaşları geri çevirmiyor. Gelen hemşehrilerine yine zaman ayırıp, onları dinliyor.



Dilmaç, "Vatandaşlarımızın genel olarak Beykoz'da sorunları hemen hemen aynı. Vatandaşımız; "çocuklarımız büyüdü, evlilik yaşı geldi. Bizler Karadenizli ve Anadolu insanlarıyız ve evlatlarımızı yakınımızda görmek isteriz. Bu yüzden dolayı çocuklarımızın hem ekonomik açıdan hemde yüven açısında yanımızda olması amaçlı evlerimizin üst katına bir çatı katı daha çıkmak istiyoruz" talebiyle karşılaşıyoruz.

Genelde insanlarımız; 'Başkanım empati yap, empati kur" söyleminde bulunuyorlar. Oysa ki ben empati yapmaktan hoşlanan biri değilim. Empati; "Bir başkasının duygularını, içinde bulunduğu durum ya da davranışlarındaki motivasyonu anlamak demektir." ben hemşehrilerimin moral, motivasyonunu yükseltmekten çok onların acısına ortak olmayı düşünüyorum.

Türkler, "Hemdem" olur.. Kelime olarak çok kullanılmasa da Hemdem: 'Can ciğer arkadaş olmak demektir. Aynı nefesi, aynı zamanı yaşamak demektir. Acısına ortak olmak, acıyı birlikte, sevinci birlikte yaşamaktır.' Ben, Beykozlu hemşehrilerimin hem sevincine, hem acısına ortak oluyorum. Bu yüzden empati yerine hemdem oluyorum.

Her Salı günü düzenlediğimiz halk günlerinde vatandaşlarımız bizleri ziyaret edip derdini anlatıyor. Bazı arkadaşlar soruyor, 'sabahtan akşama kadar o kadar insanı dinliyorsun, yorulmuyor musun?'

Bende bunu diyen arkadaşlarıma ; 'insan abilerini, kardeşlerini, ablalarını dinlerken, hemşehrileri ile kavuşurken hiç yorulur mu?' diyorum.



Aslolan Millettir!

Yapmış olduğunuz işi severek yapıyorsanız eğer halkın gönlünde her zaman yer alırsınız. Şüphesiz ki Beykoz, İstanbul'un en güzel ilçesidir. Bu güzel ilçenin, güzel insanlarının dertleriyle dertlenmek bile bana mutluluk veriyor. Biz siyasetçiler gelip, geçiciyiz. Aslolan millettir. Milleti yaşat ki, devlet yaşasın. Biz, milletimizi yaşatacağız ki devletimiz her zaman ayakta kalsın, daha güçlü olsun.

Her Salı günü, çok kıymetli hemşehrilerim ile buluşuyor, biraraya geliyorum. Bundan da çok mutluyum.

Beykozlunun derdi, benim derdimdir

Her bir hemşehrimin sorunu çözülene kadar gece-gündüz demeden ekibim ve ben çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim