AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz’da faaliyet gösteren İl ve Yöre Dernekler Birliği’nin temsilcileri ile bir araya geldi. 

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Beykoz’da faaliyet gösteren İl ve Yöre Dernekler Birliği temsilcileriyle bir araya gelerek, sorunları masaya yatırdı. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler'den Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ethem Çekiç’in organize ettiği buluşmada dernek temsilcileri birinci ağızdan öneri, talep ve beklentilerini dile getirdi.  

Riva My Wedding Restoranda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile 19 yöre derneğinin temsilcileri katıldı.

İl ve Yöre Dernekler Birliği Dönem Başkanı İnan Aktürk, bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirterek belli periyotlarda bu tür toplantıların olması gerektiğini söyledi. Dernek başkanları da sırayla söz alarak pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek, Beykoz’un önemli sorunları hakkında çözüm ve öneriler sundu.

DİLMAÇ: HASTANE YAPIMINA UYGUN ARAZİ BAKILIYOR

Toplantıda, Beykoz’un sosyal dinamiklerinin önemli kısmını temsil eden yöre dernek başkanlarının taleplerini dinleyerek tek tek not alan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, talep ve önerileri ilgili kurum ve kuruluşlarla istişare ederek takipçisi olacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Murat Aydın ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüklerini de söyleyen Dilmaç, hastane yapımına uygun arazi bakıldığını ifade etti.

İlçe Başkanı Dilmaç, toplantının sonunda dernek başkanlarına Beykoz’un eski fotoğraflarından oluşan birer tablo hediye etti.

Editör: TE Bilisim