AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, "Hükümetimizin almış olduğu ekonomik destek paketlerine katkı sunmak amacıyla ben de 3 aylık maaş gelirimi toplumsal dayanışma adına bağışlıyorum"

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında 3 aylık maaş gelirini  bağışladığını açıkladı.

Dilmaç, Beykoz Gündem Gazetesi'nde yaptığı açıklamada, koronavirüsle mücadele kapsamında hükümetin almış olduğu ekonomik destek paketlerine toplumsal dayanışma adına katkıda bulunmak amacıyla 3 aylık maaş gelirini bağışladığını belirtti.

Beykoz’da herkesin katkısını beklediğini ifade eden Dilmaç, "Gün birbirimize sahip çıkma, birbirimize kenetlenme günüdür. Gün devletimizin, halkımızın yanında olma günüdür. Millet olmadan devlet olmaz. Bu yüzden ekonomisi iyi olan, gücü yeten, herkesin bu bağışta bulunması büyük önem arzetmektedir.

Çok değerli Beykozlu hemşehrilerim, hijyen kurallarına uyalım. Evimizde kalmaya özen gösterelim. Büyüklerimize saygıda kusur etmeyelim. Allah'ın izniyle de bu salgını hep beraber atlatacağız. Birlikte başaracağız." dedi.

Editör: TE Bilisim