CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Beykoz'da taziye ziyaretlerinde bulundu.


CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, Beykoz'da taziye ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretler esnasında, kendisine CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, Meclis Üyesi Gülay Demirel, Süleyman Kılıç, Okan Uzun ve partililer eşlik etti.



Geçtiğimiz günlerde babaannesini kaybeden CHP Beykoz İlçe Yöneticisi Hüseyin Okumuş’u ve ailesini ziyaret eden Hamzaçebi, taziye ziyaretinde bulundu. Taziye sonrası bir esnaf olan aileyle dükkanında sohbet eden Hamzaçebi, özel sohbetinde ekonominin yansımalarına dair bilgiler alarak notlarına ekledi.



Hamzaçebi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e annesi Merhume Safiye Çelikbilek’in vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.


Buradan çıktıktan sonra geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i makamında ziyaret eden Hamzaçebi, “Cenazeye de gelmek istedik ama Ankara'da yoğun bir program vardı. Tekrar başınız sağolsun” ifadelerini kullandı.



Beykoz Belediyesi’nde ki ziyareti sonlanan Genel Sekreter Akif Hamzaçebi, geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç’ı ziyaret ederek başsağlığı diledi.



Hayatını kaybeden Rauf Çavdar'ın geçmiş dönemlerde CHP Beykoz İlçe Yöneticiliği yaptığı ve İshakağa Mahallesi’nde sevilen bir isim olduğunu belirten Aydın Düzgün, merhum Rauf Çavdar'ın İshakağa'da ki ailesini  Hamzaçebi ile birlikte taziye ziyaretinde bulundular.



Beykoz'da yaptığı çalışmalarla marka olan Beykoz Eğitime Destek Derneği’ni de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Akif Hamzaçebi’yi burada BEDES Başkanı Gülay Demirel ve yöneticileri karşıladı.

BEDES'in yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi veren Başkan Demirel, “BEDES'in geçmişten bugüne neler yaptığını Hamzaçebi'ye anlatan Demirel, eğitim için, daha güzel bir toplum için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı. BEDES'te odaları tek tek gezen Akif Hamzaçebi, kitap okuyan bayanları görünce oldukça mutlu oldu.

El emeğinden kültüre, eğitimden sanata kadar birçok faaliyetin yapıldığını görmenin mutluluğunu ifade eden Genel Sekreter Akif Hamzaçebi, “Gülay hanım ve ekibine başarılar diliyorum. Gerçekten çok mükemmel işlere imza atılmış” ifadelerini kullandı.

       

Editör: TE Bilisim