Gümüşsuyu Mahallesi Muhtar Adayı Doğan Öksüz, Mandıra Caddesinde bulunan Bağlık Cami lokalinde gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle bir araya gelen Doğan Öksüz, Gümüşsuyu'nun sorunlarından bahsederken, aynı zamanda projelerinden bahsetti.

Öksüz: "Gelecek yarınlarımız için ADAYIM!"

Çok kıymetli kardeşlerim, yaklaşık iki aydır sahada çalışmalar yapmaktayım. Gümüşsuyu Mahallesi'nin her mahallesini iyi bilmekteyim. Mahallemizin sorunları büyük ama çözülmeyecek sorunlar değil. Bugün, siz değerli kardeşlerime Gümüşsuyu mahallesinin genel sorunlarından bahsetmek istemiyorum. Siz, çok kıymetli genç kardeşlerim için gözlemlediğim, sorunlar ve yapılması gereken projelerden bahsetmek istiyorum.

Kıymetli kardeşlerim, Gümüşsuyu mahallemiz konum itibariyle, Beykoz'un en değerli, en kıymetli yeridir. En kıymetli yeri olma sebebi sadece konum itibariyle değil, içinde bulundurduğu kıymetli insanlarından kaynaklanmaktadır.

Değerli kardeşlerim, bir çoğunuzun arkadaşı, yakınlarınızın kardeşleri, tanıdıkları bonzai denilen illeti maalesef kullanıyor. En önemli sorunumuz genç nesiller için budur. Tabi bu sorunu çözüme kavuşturmak için öncelikle Gümüşsuyu mahallemizde Gençlerin vakit geçirebileceği sosyal tesislerin olmasından geçiyor. Baktığımız zaman Gümüşsuyu mahallemizde sadece bir tane halı sahamız var. Allah'ın izniyle 2019 yılında yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde, Gümüşsuyu'nda gençlerin faydalanacağı sosyal tesis kurdurtacağım.

Öksüz'ün, Gümüşsuyu Mahallesinde ilkleri yapacağını vurguladı.

Kıymetli dostlar, benim yaşım 48 ve yolun yarısındayım. Sizlerin yaşından geldim, geçtim. Neler talep ediyorsunuz, neler istediğinizi çok iyi biliyorum. Sizlerle oturmak beni her zaman heyecanlandırıyor. Gözlerinizdeki enerji ve pırıltıyı gördükçe kendime; "Eyy Doğan Öksüz, gelecek yarınlara bir faydan olmasını istiyorsan eğer, Gümüşsuyu mahallesinde muhtar olacaksın" diyorum. Çok kıymetli kardeşlerim, muhtar olayım yada olmayayım siz gelecek nesillerimiz için elimden ne geliyorsa, gece gündüz çalışmaya her zaman varım. Sizleri seviyor, saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Gümüşsuyu Muhtar Adayı Doğan Öksüz'ü dinledikleri için çok mutlu olduklarını ve heyecanlandığı ifade eden gençler, Öksüz'e seçilebilmesi için en az senin kadar çalışacaklarını ifade ettiler.

Toplantı, hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber: Yılmaz Gökgöz

Editör: TE Bilisim