Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülay Demirel'in çalışmalarına yağmur çamur demeden devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Beykoz Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Gülay Demirel, her alanda çalışmalar yapmaya devam ediyor. Tokatköy Spor Kulübü'ne daha öncede desteklerde bulunan Demirel, yeni başkan Uğur Korkmaz'ı da yalnız bırakmadı.




Gülay Demirel; "Bütün ümidim gençliktedir, bu yüzden sizlerle birlikteyim"

Akşam saatlerinde Tokatköy Spor Kulübü'nün antreman saatinden önce Kulüp Başkanı Korkmaz'dan Tokatköy Spor Kulübü hakkında bilgiler alan Demirel, Tokatköy Spor Kulübü'ne daha önce de destekçi olduğunu ve her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi.

Demirel'in gençliğe verdiği önemi şu sözlerle ifade etti: "Nerede bir genç varsa ben orada olacağım. Nerede bir genç yardıma gel derse, ona koşacağım. Nerede okuyamayan bir genç varsa, onu okutabilmek için gece gündüz çalışacağım. Çünkü, Atatürk'ün dediği gibi "Bütün ümidim gençliktedir" sizler okuyacaksınız, spor yapacaksınız, çalışacaksınız ki topluma faydalı birer birey olacaksınız. Bu yüzden siz Tokatköy Spor Kulübü futbolcularına, Beykoz'un tüm gençliğine ve sporcularına güvencim tamdır.

Gelecek gençliğimizin ellerinde, bu yüzden sizlerle bu fırtınalı, yağmurlu havada birlikteyim" şeklinde konuştu.

Spor Kulübü Başkanı Uğur Korkmaz, "Kulübümüzün malzeme desteğine çok ihtiyacı vardı. Sağ olsun Gülay Abla bizi kırmadı.  Tokatköy Spor Kulübü'ne her zaman destek olan Gülay Ablamıza, tüm yönetim kurulu ve futbolcularımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.
Kulüp Başkanı Korkmaz'dan Gülay Demirel'e Plaket!

Konuşmalarının ardından Demirel, Tokatköy Spor Kulübü Kaptanı Kadir Bağrıyanık'a tüm futbolcular adına temsili bir krampon hediye etti ve diğer kramponlar ise futbolculara verilmek üzere kulüp binasına götürüldü.

Kulübü Başkanı Uğur Korkmaz ise, Gülay Demirel'e yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Tokatköy Spor Kulübü futbolcuları, Gülay Demirel'i konuşmalarından dolayı sık sık alkışlayarak teşekkür etti. Futbolcular, hatıra fotoğrafı çektirmeden Demirel'i asla salmayacaklarını söyledi.

Demirel, futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirip sahadan ayrıldı.
 
Editör: TE Bilisim