CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylarından Gökhan Taneri Vural, yakın çevresine özel açıklamada bulunduğu öğrenildi.

Vural'ın‘’Coşkun Tosun’u Beykoz Belediye Başkanı yapmalıyız’’ ifadelerini yakın çevresiyle sıklıkla paylaştığı konuşuluyor.

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylarından Gökhan Taneri Vural, yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bizde küskünlük yok ifadelerini kullanan Vural‘’Nasıl ki aday olsaydık diğer aday adaylarından destek bekleyecektik, bugünde bizler Beykozluluğu tartışılmaz olan Coşkun Tosun’a destek olacağız’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Zindan Adar 



Özellikle AK Parti’ye yakın Giresunlu seçmenlerle ev toplantıları yaptığı belirtilen Vural, bu toplantılardan resimler paylaşmayarak seçmenleri de ifşa etmemeye özen gösteriyor. Oldukça hassas çalışan Gökhan Taneri Vural, küskünlük olmadığını ifade ederken, ‘’Beykoz Belediyesi’ni Coşkun Tosun öncülüğünde önce milletimizle beraber kazanacağız’’ ifadelerini kullandı.
Giresunlulara yönelik yapılan özel çalışmalara aday adayı olmuş isimlerden Prof. Dr. Hüseyin Öztürkve Hayrullah Usta gibi isimlerin de katıldığı belirtildi. Coşkun Tosun'un Beykoz için büyük şans olduğunu vurgulayan bu isimler, bu seçim Beykozluların seçimidir ifadelerini kullandılar.

Editör: TE Bilisim