Beykozlu Giresunlular Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Baş Danışmanı Nuray Çepni’yi ağırladı.

Beykozlu Giresunlular Derneği’nin Kavacık’ta bulunan dernek binalarında gerçekleşen ziyarete; CHP Genel Başkanı Baş Danışmanı Nuray Çepni, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel(İETT) Destek Hizmetleri Daire Başkanı Bahadır Aşır, Çepni Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Genç, Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç, Tokatköy Mahallesi Muhtarı Galip Bekaroğlu, Soğuksu Mahallesi Muhtarı Muammer Aydınoğlu, Beykoz Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hayati Soylu, ADD Beykoz Şube Başkanı Özlem Besler, Çepni Dernekler Federasyonu yöneticileri ve Beykoz Giresunlular Derneği’nin Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Katılımcıların kendisini tanıtmasıyla başlayan program, Beykoz’un sıkıntıları ve talepleri ile devam etti. 

Katılımcılardan sonra söz alan Dernek Başkanı Hayrullah Usta, “Türkiye’nin hiçbir bölgesinde Beykoz kadar sorunlu bir ilçe ile karşılaşamazsınız. Beykoz’un işsizlik, imar, mülkiyet ve ulaşım gibi pek çok sorunu var.

İBB’nin Beykoz’da elle tutulur bir icraatının şu anlık yok. Beykoz Belediyesi’nin de gerçekleştirdiği veya gerçekleşmesi gerektiği halde gerçekleştirmediği icraatını eleştiriyoruz. Nuray Hanımın hem CHP Genel Başkan Baş Danışmanı hem de İBB Meclis Üyesi olması sebebiyle İBB ile yaşanan sorunları gönül rahatlığı ile dile getirmek istedim.

Sözlerinin devamında Başkan Usta, göreve geldikleri günden itibaren tüm siyasi partilere eşit mesafede olmalarına rağmen, CHP adına, CHP Giresun ve Gümüşhane İl Başkanlarının haricinde kapılarının çalınmadığını, CHP kanadından ilk kez Nuray Çepni’yi misafir ettiklerini” söyledi.

İETT Destek Hizmetleri Daire Başkanı Bahadır Aşır ve Çepni Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Genç’in de selamlama konuşması yapması sonrası toplantının kapanışını CHP Genel Başkan Baş Danışmanı Nuray Çepni yaptı.

Çepni, “Sizlere Genel Başkanımızın selamını getirdim. Beykozlu Giresunlular Derneği’nde Beykozlular ile görüşmek, sohbet etmek amacıyla geldim. Beykoz’un sorunlarını duyduktan sonra gerçekten üzüldüm. İlettiğiniz bütün sorun ve taleplerinizi elimden geldiği kadarıyla not aldım. Dernek başkanımızdan ricamdır, Beykoz’un bütün sorunlarını içeren içiren bir dosya hazırlarsanız memnun olurum. Hazırlamış olduğunuz dosyayı hem İBB kanadına, hem de CHP Genel Merkezi kanadıyla sorunların çözümü için çalışacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Nuray Çepni, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaleme aldığı “Yürüyüş” adlı kitabı Dernek Başkanı Hayrullah Usta’ya ve katılımcılara aramağan etti. Derneğin Kadın Kolları da Nuray Çepni’ye kendi elleriyle örmüş oldukları el örgüsü atkı ve bere hediye etti. Nuray Çepni’nin samimi ve güleryüzü Giresunluları çok mutlu etti. 

Toplantı hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Editör: TE Bilisim