RE/MAX Oksijen Gayrimenkul Brokerı Kemal Fındıkçı, uzun yılların verdiği gayrimenkul üzerine ev-arsa almak isteyen yatırımcıları Beykoz'a davet etti.

Gayrimenkul Brokerı Fındıkçı, Beykoz'a neden yatırım yapılmasını Beykoz Gündem Gazetesi'ne anlattı. "İstanbul'da yaşayan, yaşamayan herkesin "İstanbul'da bir arsam, bir evim olsun" hayali vardır. Tabi İstanbul'da bir mülk edinirken de insanların en çok aklından "bu arsayı alırsam ne kadar kar elde ederim" düşünceleri olmuştur. İstanbul'un incisi olan Beykoz, vatandaşlarımızın hem ucuza alacağı ev ve arsaların yeri olmuştur. Tabi Beykoz'a yatırım yapacağı zaman da 3-5 seneyi geçmeden aldığı değerin iki katına çıkma olasılığı da bulunuyor. Bu yüzden yatırımcıların, ev sahibi, arsa sahibi olmak isteyenlerin öncelik tercihi Beykoz'dur. Yada Beykoz olmalıdır demeliyiz.

Herkesin bir mülk almayı düşlediği İstanbul son yıllarda yapılan yatırımlarla popülerliğini deyim yerindeyse zirveye çıkarmıştır. Merkez olarak adlandırılan semtlerin insan seliyle ve çok sayıda betonarme binayla dolduğunu düşünürsek İstanbul’da betonarmeden uzak, doğal bir yaşam sürmek isteyenler için yatırım yapılacak en güzel ilçenin Beykoz olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. 

Özellikle 3'ncü köprünün Beykoz sınırlarında olması ve  Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'na 28 dakikalık mesafede olması, Beykoz'dan vakit geçirmeden alınacak bir arsa çok değil birkaç sene sonra yatırım değerini en az 4-5 kat yükseltecek ve yatırımcısını mutlu edecektir. Başka ilçelerde bu araştırmayı yapabilir ve kararınızı öyle verebilirsiniz.

Arsa yatırımlarının değişmez adresi olan RE/MAX Oksijen internet sitemize arsa-ev satın alırken, dükkan ev kiralarken mutlaka bakmalısınız. Bölgeye hakim uzman ekibimizle birlikte, her ihtiyaca özel olarak kategorilendirdiğimiz yatırım alanları ile sizi en uygun arsalarla buluşturacağımıza ve arsa sahibi yapacağımıza emin olabilirsiniz." dedi.

Editör: TE Bilisim