Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği’nin Kadın Kolları Yönetimi tarafından, Beykoz’un yerli üretim ve değerlerinden oluşan, yöresel tatlarında ikram edildiği  “Yerli Malı Haftası” Etkinliği yapıldı.

Doğu Karadenizliler Dernek Başkanı İsmet Konca ve Derneğin Kadın Kolları Başkanı Zerrin Bekar ile Yönetiminin, büyük bir titizlikle organize ettiği program 18 Aralık Cumartesi günü saat 12.00 ile 16.00 saatleri arasında Kavacık’ta bulunan dernek merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Siyasi Parti, STK ile Spor camiasından isimler katılım gösterdi.

Beykozlu Doğu Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Yerli ve yerel değerlerimize sahip çıkarak toplumu bilinçlendirmek için, Beykozlu Doğu Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak ‘ Yerli Malı Haftasının’ son gününü bir etkinlik ile Beykozlu hemşehrilerimize hatırlatmak. İstedik. Bu münasebetle Yerli ve Yerel değerlerimizi tanıtmayı, onları gelecek kuşaklara aktarmayı önemli bir görev olarak belirledik.” Şeklinde ifade edildi.

Editör: TE Bilisim