DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av.Hikmet Baki be yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz aylarda Muhtarlar Derneği Başkanı olarak seçilen Sedat Altun ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Beykoz Belediyesi’nde bulunan Muhtarlar Derneği binasına ziyarete gelen DEVA Partisi heyetin, Sedat Altun ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 

Muhtarlar Dernek Başknı seçilen Sedat Altun ve yöneticilerini tebrik eden Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hikmet Baki, “Beykoz’da her siyasi partiye eşit mesafede davranan insanlara ihtiyacımız var. Güler yüzlülüğünüz, samimiyetinizden ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Muhtarlar Dernek Başkanı Sedat Altun, “Nazik ziyaretiniz için size ve yönetim kurulunuza teşekkür ederiz. Bizler seçilmiş insanlarız ve herkesime eşit mesafede davranmak zorundayız. Hizmet noktasında zengini ayrı, fakiri ayrı tutmayız. Yönetime geldikten sonra siyasi partileri ve kurumları ziyaret ettik. Sağ olsunlar hiç beklemediğimiz kadar ilgi ve alaka gördük, bu da bizi çok mutlu etti. Hepinizden Allah razı olsun. Bizler yeni seçildiğimiz gibi sizler de yeni bir parti ve yeni bir yönetim kurulusunuz. Sizlere de tekrar hayırlı olsun. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim