Av. Hikmet Baki başkanlığındaki DEVA Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı siyasi temaslarına ve halk tanışma çalışmalarına devam ediyor. Dur durak bilmeyen Beykozlu Deva Ekibi her hafta semt pazarlarında standa açıyor.

Halk tanışma çalışmalarında halkın dertlerini dinleyen Beykoz DEVA Partisi aynı zamanda Beykoz’daki siyasi parti ve derneklerle ile de karşılıklı ziyaretlerini sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nı ve İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Beykoz Deva Partisi Beykoz pazarlarında da halkın nabzını tutuyor.

“Bu ülkenin kurtuluşu yakındır”

DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki ve yönetim kadrosu, CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Baki “Oturma lüksümüz yok. Çaba göstermemiz, sahada olmamız lazım. Bu ülkenin kurtuluşu yakındır” dedi.

DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı İdari ve Mali İşler Başkanı Yücel Akyol İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Emine Güvendi Tekin, Kurumsal İletişim Tanıtım Başkanı Eray Yücel, Dış İlişkiler Başkanı Hakan Yıldız, Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Kadir Hüseyin Özkan, Sosyal İşler Başkanı Pınar Şentürk Kahya, Teşkilat İşleri Başkanı Sinan Demirtaş, Halkla İlişkiler Başkanı Şenol Korkmaz, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Erdal Karatekin, Yerel Yönetimler ve Şehircilik İşleri Başkanı Fatih Odabaşı ‘nın bulunduğu ziyarette karşılıklı temasların devam etmesi temennisinde bulundular.

İYİ Parti Beykoz Teşkilatı Ziyareti

Beykoz DEVA Partisi Teşkilatı İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek ilçe yönetimine başarılar dileyerek Beykoz’da ülke geleceği için birliktelik mesajı verdi.

Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli ziyareti

DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hikmet Baki, yönetim kuruluyla beraber Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’yi makamında ziyaret etti.

Mescidi Aksa Maketi Hediye Edildi

Ziyaretlerinin yanı sıra misafirlerini Beykoz İlçe Başkanlığı’nda kabul eden DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hikmet Baki, İHH İnsani Yardım Vakfı Beykoz İlçe Temsilciliği ile görüştü. Baki, ziyaretten memnun kaldığını belirterek tüm renklerin temas halinde olması gerektiğini belirtti.

Beykoz’un pazarlarında DEVA var

Siyasi temaslarını sürdüren Beykoz DEVA Partisi Başkanlığı aynı zamanda halk tanışma standları ve pazar ziyaretlerine devam ediyor. Hikmet Baki Başkanlığındaki DEVA Partisi Beykoz’da Beykoz’da ekonominin attığı pazarları her hafta ziyaret ederek halkın nabzını ölçüyor.

Parti politikalarının anlatıldığı çalışmalarda halkın sorunlarına dair raporların tutulduğunu ifade eden DEVA Partisi Beykoz Kurucu İdari ve Mali İşler Başkanı Yücel Aksoy Yeşil Beykoz gazetesine, ” Her hafta Beykoz pazarlarında halkın sorunlarını dinliyoruz. Ekonomik krizin göstergesi bu pazarlar. Halkın alım gücü günden güne azalıyor. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ekonomi modelini anlatarak Beykozlulara ekonominin çözüm Ali Babacan’dır diyoruz. Beykoz halkı Başkanımız Ali Bey’in ekonomi konusunda başarılarını biliyor. “ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim