Beykoz'da siyaset yaparken CHP'de PM Üyeliğine kadar yükselme başarısı gösteren Sevgi Kılıç'a "vitrin mankeni" diyen AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a CHP'liler büyük tepki gösterdi. Beykozlu Sevgi Kılıç'ın PM Üyesi seçilme nedeninin tesettürlü olması değil çalışkanlığı olduğunu vurgulayan CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, "AKP Genel Başkanının, Parti Meclisi Üyemiz Sevgi Kılıç'ı aşağılar nitelikteki nefret dolu sözlerini reddediyor ve kınıyoruz!" diye konuştu. 

ERDOĞAN: "ÂDETA VİTRİN MANKENİ"

AKP Genel Başkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden Beykozlu siyasetçi ve Avukat Sevgi Kılıç'ı hedef alarak, şunları söyledi:

"Öyle kalkıp da Bay Kemal yanına iki tane başörtülü alıp, onunla milleti aldatma sürecini de bir kenarda bıraksın. Milleti aldatamazsınız, geçti o işler... Yanına iki tane değil 20 tane de başörtülü koysan, artık senin kim olduğunu, ne olduğunu gayet iyi biliyorlar. İnsanların başörtüsüyle uğraşmanın bir anlamı yok ve oy almak için bazi yerlerde görüyorsunuz, işte başörtülü bir kaç kişiyi de yanlarında âdeta böyle vitrin mankeni gibi getirip koymak, kimseyi artık aldatmıyor. Geçti o işler..."

ADIGÜZEL: "REDDEDİYOR VE KINIYORUZ!"

AKP Genel Başkanının, Parti Meclisi Üyemiz Sevgi Kılıç'ı aşağılar nitelikteki nefret dolu sözlerini reddediyor ve kınıyoruz. Sevgi Kılıç arkadaşımızın partimizde görev alma nedeni başörtüsü değil, çalışkanlığı ve bizler gibi demokrasiye, adalete olan inancıdır.

Editör: TE Bilisim