AK Parti’ye muhalefet edemeyen ve danışıklı dövüş olmadan asla muhalefet edemeyeceği iddia edilen CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’e tepkiler çığ gibi büyüyor. 

Gazetemiz tarafından toplu programlarda maske takmadığı için eleştirilen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan kırmızı kart yediği iddia edilen ve muhalefet edemediği belirtilen CHP Beykoz İlçe Başkanı bu iddialara cevap niteliğinde bir resim paylaşmıştı fakat bir eksik vardı. Yine muhalefet olamadı! Peki neden?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile rica minnet ayaküstü resim çekilerek biz samimiyiz imajını vermeye çalışan Başkan Aydın Düzgün, maske takarak da eleştirilere karşılık vermişti. Bunca eleştiriye rağmen muhalefet edememe özelliğini devam ettiren Aydın Düzgün’ün neden bu konuma düştüğü ise ayrı bir skandal olarak ifade ediliyor. 

‘’Başını kuma gömdü’’ 

Beykoz Aktüel ve Beykoz Gündem Gazetelerine konuşan Beykozlu vatandaşlar, ‘’Yıkımlar oldu, cılız sesle konuştular. Poyrazköy’de yıkım oldu, yıkılan yerde ki vatandaşımız dayanamadı kalpten vefat etti, yine konuşmadılar. Beykoz sahilinde tekneler mağdur edildi, başını kuma gömdüler. Düzgün bunca şeye sustu fakat tek bir yerde konuştu. Nerede konuştu? BELTUR’un Beykoz’da ki ticari ortakları kim sorusuna! Herkese rağmen dimdik durmaya özen gösteren Ekrem İmamoğlu ve İBB’yi kirli ilişkileriyle zor durumda bıraktılar. Beykoz’da siyaset değil ticaret mi yapılıyor sorularına sebep oldular. Peki neden? Beykoz’da Cumhur İttifakının 3. Ortağı Aydın Düzgün müdür?’’ dedi. 

‘’Tutuklu olmamasını bazı siyasilere borçlu olduğu belirtilen’’

Beykozlu vatandaşlar, ‘’İncirköy’de vatandaşların yerini kendini Harita Kadastro Mühendisi olarak tanıtan bir kişinin gasp ettiği konuşuluyor. Konu ile ilgili Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılamalar sürüldüğü fakat sonuç alınamadığı ifade ediliyor. Peki bu yargılamaya dışarıdan yavaşlatma konusunda bir müdahale söz konusu mudur? Hakkında yüzlerce skandal olan ve tutuklu olmamasını bazı siyasilere borçlu olduğu belirtilen bu kişi, farklı yerlerde şaibeler üzerinden tehdit yolu ile ticari gelir sağlamış mıdır? Bu kişinin yargılanması hususunda farklı kişiler aracılık etmiş midir? Diyet ondan dolayı mı ödenmektedir? Vatandaşların arazisine çöktüğü için yargılanan, insanları aldattığı ve kandırdığı belirtilen bu kişi hakkında ki skandalar zincirine, ilçede ki muhalefet partileri ses yükseltecek mi? ’’ dedi.

Editör: TE Bilisim