Beykozluların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve anketlerde de durumu oldukça iyi olan CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’a ahlaksız teklif!

Belediyeler üzerinden rant elde etmek isteyen bazı inşaat firmaları Beykoz’a adeta gözlerini diktiler. Beykoz halkının değil firmaların hukukunu savunacak, betonlaşmanın önünü açacak Belediye Başkanı, yardımcıları, Meclis üyeleri ve müdürler belirleyebilmek için her yolu deneyen bazı firmalar ve bazı işadamları Beykoz'da sert duvara tosladı.
Hayatı boyunca hiçbir şaibe ile anılmayan ve Beykozlunun sıkılmış yumruğu olarak aday olan Coşkun Tosun’a gelen bazı firmalar, seçim çalışmasını daha rahat yapabilmesi için250 bin dolar ile 1 milyon dolarakadar katkı sağlayabileceklerini belirttiler. İddialara göre 2 Meclis üyeliği ve 1 Müdürlük isteyen bazı çıkar odakları sert duvara tosladılar. Çubuklu’da mütevazi bir hayat sürdüren, tapusunu dahi alamamış bir halk adamı olan Coşkun Tosun,‘’Beykoz’da sizlere geçit vermeyeceğim. Hiçbir Beykozlunun hakkını gasp ettirmeyeceğim. Bedeli ne olursa olsun bedelini öderim. Gerekirse seçimi kaybederiz ama ben göbeğimi Beykozlularla keseceğim. Bu güzel Beykozumuzu rant odaklarına teslim etmeyeceğiz, takdir Beykozluların olacaktır’’ ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kimden para alırsanız ona hizmet edersiniz düsturunu benimsediği belirtilen Tosun, geçtiğimiz gün katılımcılara bilet satılarak bir yemek düzenledi. Seçime 17 gün kala bütçe hazırlamaya çalışan fakat ne olursa olsun, Beykozlunun hakkını gasp etmeye çalışanlara boyun eğmeyen Tosun’un bu tavrı Beykoz’da duyulurken ve destek bulurken, siyasetin çirkin yüzü bir kez daha gün yüzüne çıktı. Öte yandan Coşkun Tosun'un kampanyalarına bütçe olsun diye yemek biletini alanların içinde asgari ücretle çalışanlar olduğu da öğrenildi. 

Para babaları ve baronlar; Beykoz’un sıkılmış yumruğu, halkın Coşkun ağabeyinin iradesine tosladı!
Editör: TE Bilisim