Beykoz’un en sorunlu mahallelerinden olan Tokatköy, Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’u ağırladı.

Son duraktaki kıraathanede toplanan Tokatköy sakinleri, CHP adayına büyük ilgi gösterirken CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve Meclis Üyesi Adayları da toplantıda hazır bulundular.

Kısa bir açılış konuşması yapan Aydın Düzgün, özellikle Tokatköy halkının uzun yıllardır süre gelen problemlerinin çözümü için çok çeşitli projeler ürettiklerini söyleyerek “Coşkun Başkan daha detaylı bilgiler verecek sizlere. Ama unutmayın ki, bu seçimdeki tercihinizle sadece kendinizin değil, çocuklarınızın da geleceğini tayin edeceksiniz.” dedi.

“ONLARIN YAPTIRDIĞI ANKETLERDE BİLE BİZ ÖNDEYİZ”

Söz alan Coşkun Tosun ise, “Sevgili Tokatköylü kardeşlerim, biliyorsunuz ki ben bu bölgeyi çok önemsiyorum. O yüzdendir ki, bu ziyaretim sanıyorum 4 ya da 5'nci ziyaretim oluyor. Ama biliyorum ki bunlar da yetmez. Sizlerle daha çok konuşmak daha çok etkileşimde bulunmak zorundayız. Çünkü sizinle ne kadar yakın olursak birbirimizi o kadar daha iyi anlarız, sorunlarımızı o kadar daha hızlı çözeriz. Beni hepiniz tanıyorsunuz. Arkamda hiçbir sermaye gücü yok, medya gücü yok, hükümet gücü yok. O yüzden bizi hafife alanlar olmuştu. Ama bugünlerde iş değişti. Hükümetin gücünü, sermayenin gücünü, medyanın gücünü arkasına alanların yaptırdıkları anketlerde bile önde gittiğimizi öğrenenler sinir krizleri geçiriyorlar. Hiç merak etmeyin, 1 Nisan’dan itibaren Beykoz’u birlikte yönetmeye başlayacağız.

Şimdi size soruyorum, siz buralarda hiç belediye başkanı gördünüz mü? Hiç Tokatköylünün derdini soran biri oldu mu? Bir de hiç utanıp sıkılmadan diyorlar ki, 16 yıldır sizlerin sorunlarını çözmedik ama siz bize şimdi oy verin, bütün sorunlarınızı çözelim. Sakın inanmayın bunlara dostlar. Bu anlayışla sadece size yalan söylerler o kadar.”

“AYNI SORUNLARI CHP’Lİ SARIYER BELEDİYESİ ÇÖZDÜ”

“Bunlar bize yıllardır bu yasalarla hiçbir şey yapılmaz dediler. Bizleri sadece pasifize ettiler, özgüvenimizi yok ettiler. Peki, suyun karşı tarafındaki Sarıyer bu işleri nasıl düzeltti? Orada da SİT var, orada da imar sorunları var, öngörünüm var, tapu sorunu var. Peki, nasıl oluyor da Sarıyer Belediyesi problemlerinin yüzde 80’ini hallediyor da bizde olmuyor? Üstelik onlar CHP belediyesi. Bizimkisinin ardında büyükşehir var, hükümet var, cumhurbaşkanı var, medya var, para var… Ama nedense hiçbir şey yapmıyorlar. Nedeni basit: Çalışmak istemiyorlar. Bakın çalışmıyorlar demiyorum, istemiyorlar diyorum. Çünkü onların tek derdi, Beykozluyu illallah ettirip malını mülkünü yok pahasına sattırıp buraları rantiye merkezi yapmak. İşte bu yüzden bu sorunları her türlü imkânları varken çözmüyorlar.”

“SANDIK BAŞINDA BUNLARA KIRMIZI KARTI GÖSTERİN”

“Beykoz’da bir nikâh salonumuz vardı, artık yok. Aldılar taa Ümraniye sınırına taşıdılar. Bir düğün salonumuz vardı, artık yok. Bir Beytaş’ımız vardı, artık yok. Bir spor salonumuz vardı, artık yok. Onu da işletemiyoruz diyerek gittiler Büyükşehir’e verdiler. Bu haliyle Beykoz inanın bana 30 sene önceki Beykoz’dan çok daha geri durumda. Bunu ben söylemiyorum. 30 yıldır Beykoz’a gelip gidenler ifade ediyorlar. Şimdi hesap sorma zamanı. Buralara eğer yolları düşerse onlara sorun. Bu halk makam sahiplerine hesap sorsun. Sandık başında bunlara kırmızı kartı gösterin. ” dedi.

Editör: TE Bilisim