Örnekköy Mahallesi sakinleri, Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Örnekköy Mahalle sakinleri CHP Beykoz Belediyesi Başkan Adayı Coşkun Tosun'u Kavacık'taki ofisinde ziyarete geldi.

Spor camiasının sevilen isimlerinden olan Coşkun Tosun, Çubuklu Spor Kulübü Başkanlığı görevini yürüttüğü sırada diğer spor kulüp yöneticileri ile yakın diyaloğ kurarak ilişkilerini hep sıcak tuttu. Örnekköy Spor Kulübü Eski Başkanı İsmail Türkoğlu önderliğinde Coşkun Tosun'u ziyaret eden Örnekköy mahalle esnaflarının konusu Beykoz ve spor kulüpleriydi.



Türkoğlu, "Spor camiasından birinin Beykoz’da aday gösterilmiş olması öncelikle biz sporla ilgilenen insanları canı gönülden mutlu etti. Tabi bu mutluluk tanıdığımız Beykozlu bir isimle de taçlando. Allah, adaylığınızı hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Örnekköylü esnaflar, "Öncelikle adaylığını hayırlı, uğurlu olsun. Beykoz'a Beykozlu Başkan Adayı olması bizleri gerçekten mutlu etti. Hayırlı, uğurlu olsun. Başarılar dileriz" ifadelerini kullandılar.

Örnekköy Mahallesi sakinlerinin duygu ve düşünceleri alan Coşkun Tosun, ziyaretine gelen mahalle esnafların çok teşekkür ettiğini ve ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek başlayan Tosun,



"Beykozlunun Halinden Beykozlu Anlar"

Beykozumuzun kıymetli insanları uzun yıllar fabrikalarda çalışmıştır. Beykozlular; aşını, işini burada alın terini dökerek kazandığı paralarla evini yapmıştır. Sonrası ise, Beykoz'un ekonomisini ayakta tutan 3 tane büyük fabrikamız kapatılmış ve Beykozlu vatandaşlarımız işsiz bırakılmıştır. İşsiz kalan vatandaşlarımızın çocukları olmuş, büyümüş ve evlenecek çağa geldiğinde bir çatı katı yapayım demiştir. Demiştir demesine de maalesef bu imkansız hale gelmiştir. Evladı evlenecek, bir işe girecek ve bir çatı katı yapıp çocuğumu da ev sahibi yapayım düşünceleri ile yola çıkıyor. Tabi maalesef ne evi yapabiliyor, ne işe girebiliyor. Haliyle vatandaşımız iş bulacağı, ev alabileceği bir yere yerleşmek zorunda kalıyor. Değerli dostlar, ben bu sorunlarla Beykoz’da büyüdüm. Geçtiğimiz günlerde Tokatköy ve Soğuksu Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdim ve maalesef acı gerçekle karşılaştım. Esnafımız dükkan kapatmış, Suriyeliler takır takır dükkan açmış. Allah aşkına sevgili dostlar, sizin sorunlarınızı bilmeyen, sizin duygularınızı hissetmeyen birisi Beykoz’da size ne verebilir. Beykozlunun halinden Beykozlu anlar." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim