Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Coşkun Tosun, esnaf ziyaretinde yaşlı bir adama Beykozluluğu ve aile olmayı anlattı.


CHP adayını gören yaşlı amca, Coşkun Tosun'a; "Oğlum, evladım, bunlar bizi göndermek için mi geldi. Bizler AK Parti'den başka partiye oy vermiş insanlar değiliz. Seni de Beykoz'da tanıyanlara sorduk, soruşturduk. Herkes şu şekilde seni anlatıyor, 'dürüst, namuslu, hırsızlığı, yolsuzluğu yok. Tertemiz adam' diyorlar. Böyle birini koymuşlar ve bizim oranın çocuğusun senden bize zarar gelmez. Ailemiz gönül rahatlığı ile sana oy verebilir. Peki bizi, ailemizi Beykoz’da evimizde bırakacağına söz verebilir misin? " dedi.


Coşkun Tosun: "Beykozluların dürüst insanlara ihtiyacı var" 


"Amcacım öncelikle beni, sana böyle güzel anlatan insanlara çok teşekkür ederim. Yaşantımda temiz kaldık, dürüst olduk. Artık Beykozluların dürüst ve temiz insanlara ihtiyacı var.


"Beykozlular benim ailem" 


Sorularına gelince amcacım, aile herşeydir. Onlar yanında yoksa hiçbir şeysindir. Beykozlular benim ailem. Beykozlular benim kardeşim, Beykozlular benim dostum, Beykozlular benim yoldaşım. Bu yüzden aile herşeydir. Herşeye rağmen yanlarında olacağım. Ben koruyacağım. Ben kollayacağım. Beykoz'da kimse, başka briyerinden gelip Beykozluyu başka yerlere gönderme hesabı yaptırmayacağım. Bu yüzden dolayı benim aileme ihtiyacım var, onların da bana. Ben ailemi seviyorum. Onların da beni sevdiğini biliyorum. Bu sevginin karşılığı da Beykozluların evlerinde huzurla, çoluğu çocuğu ile yaşamasının sözünü vermekten geçiyor. Ben bu sözü, namusum, şerefimin üzerine söz veriyorum" şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilisim