AK Parti Beykoz Kadın Kolları, bu yıl ilk defa oruç tutan çocukları “Mutluluk Kolisi” ile sevindirdi.

Ramazan geleneğini yaşatmak ve çocukları oruca teşvik etmek amacıyla bu yıl da ilk kez oruç tutan çocuklar Ak Parti Beykoz Kadın Kolları’nın hazırladığı “Mutluluk Kolisi” hediyelerine kavuştu.

İlk orucun hediye olan “Mutluluk Kolisi”, Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve yönetim kurulu üyeleri tarafından özenle hazırlandı.

200 MİNİK MUTLULUK KOLİSİ İLE BULUŞTURULDU

Hazırlanan hediyeler, geleceğimiz emaneti olan çocuklara güzel bir anı oluşturmak için AK Parti Beykoz Kadın Kolları ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç tarafından çocuklara teslim edildi.

200 minik için hazırlanan hediye kutularının içerisindeki şeker, çorap ve çeşitli abur cubur ilk oruçlarını tutan çocuklar ile buluşturuldu.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf bu etkinlik ile dileklerinin gerçekleştiğini belirterek, “Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın ilk kez tuttukları Ramazan oruçlarının heyecanına mutluluk katmaktı dileğimiz. 200 çocuğumuza "İlk Oruç Hediyesi Mutluluk Kolileri"ni teslim ettik ve dileğimiz gerçekleşti.” dedi.

İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ise, “Mübarek Ramazan'ın manevi atmosferini teneffüs eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olduk. Kadın Kollarımız tarafından ilk defa oruç tutan yavrularımız için hazırlanan “Mutluluk Kolisi” ile bu mübarek neşeyi birlikte paylaştık. Rabbim kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim