Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı İlçe Yöneticisi Bahar Doğru, sosyal medya hesabı Facebook'tan gece yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Beykoz Belediye Başkan Adaylığı konusunda sessizliğini koruyan Cumhuriyet Halk Partisi'nde bazı isimler resmi açıklama yapmasalar da 'aday olacağım' demekten çekinmiyor ve saklamıyorlardı. CHP Beykoz'da bugüne kadar Belediye Başkan Adaylığı için üç isim gündeme gelmişti.

Bu isimler; Gülay Demirel, Coşkun Tosun, DR. Devrim Altıntaş idi. CHP'de başka aday çıkar mı sorusunu sonra Beykozlulara, cevap çok geçmeden CHP Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Bahar Doğru'dan geldi.

Bahar Doğru sosyal medya hesabı Facebook'tan yaptığı açıklamada "Beykoz'da Adayım AYDIN DÜZGÜN, AYDIN'lık yarınlara DÜZGÜN başkanla" ifadelerini kullandı. Doğru'nun bu paylaşımı çok geçmeden Facebook'tan kaldırdığı gözlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Beykoz Belediye Meclis Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı olan Aydın Düzgün'ün Belediye Başkan Adayı olup olmayacağı merak konusu oldu.

Düzgün'ün bu konuyla ilgili yakında açıklama yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim