Cemal Sataloğlu, Beykoz Belediye meclisinde sözlü soru önergesi sordu.

Buz  Beykoz  takımını  tebrik ederek söze başlayan Sataloğlu “Bu spor dalı ciddi yatırımların yapılması gereken bir alan ve buz hokeyi kullanılan ekipmanlar ve giysiler itibariyle pahalı bir spor dalı olarak kabul edilir.” dedi.

Buz Beykoz takımı hakkında sorularının olduğunu ifade eden Sataloğlu meclise şu soruları yöneltti :

“Buz Beykoz takımının hangi harcamaları Beykoz Belediyesi tarafından karşılanmıştır? Beykoz Belediyesi’nin bu takıma aktardığı tutar nedir?

Buz Beykoz takımı faaliyetlerinin kapsamında bu spor için yetiştirilen, eğitim verilen ve faaliyetleri içinde olan kaç Beykozlu vardır?

İlçe sınırları içinde tesisi dahi olmayan bu sporun yerine içinde Beykozlularında yer aldığı spor alanlarını desteklemeyi düşünüyor musunuz?

Buz Beykoz takımının 2 yıllık faaliyeti kapsamında Beykozlularıda içine de alacak hangi faaliyetleri yaptınız?

1998 yılında kurulan Başkent yıldızları buz spor kulübü ile Buz Beykoz  spor kulübü arasında nasıl bir bağlantı vardır?

Sadece kulüp logo değişikliği yapılarak faaliyetlerine devam eden Buz Beykoz takımı için Beykoz Belediyesi tarafından Başkent yıldızları buz spor kulübüne bir ödeme yapılmış mıdır? Ödeme yapıldıysa bu tutar ne kadardır ve neyin karşılığında yapılmıştır?

Adresi Beykoz olarak gösterilen kulübün kendisi Kocaeli’nde midir? “

Sataloğlu konuşmasını ; “5393 sayılı belediye kanununun 26.maddesininde izah edildiği üzere yukarıda belirttiğim sorularımın belediye başkanlığı makamınca yazılı olarak cevaplandırılması için gereğini arz ederim.” diyerek sonlandırdı.

Editör: TE Bilisim