CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Yöneticileri Furkan Murat Kaya, Beyza Yavuz, Bilgin Asar ve Volkan Demirel, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için Meclis üyesi aday adaylığı başvuru dosyasını, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz'dan aldılar.

CHP’li gençler, "Beykoz’u, Beykozlular yönetecek diyerek çıktığımız bu yolda Belediye Meclis Üyeliği dosyamızı teslim ettik.

Değişimin öncüsü gençler, Beykoz’un yönetiminde söz, yetki ve karar sahibi olacak...

“Genç Dostu Kent: Beykoz” olacak. Beykoz’un her köşesinden, her kesiminden genç arkadaşlarımızla birlikte Beykozumuzun yeni dönemini planlıyoruz." ifadelerini kullandılar.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, "Bu göreve talip olan genç kardeşlerimi tebrik ediyor ve hepsini canı gönülden destekliyorum. Süreci tüm örgütümüzle birlik içinde kırmadan kırılmadan sürdüreceğiz. Nüfusunun çogunluğunun genç olduğu Beykozumuzun gençlerinin sorunlarını, problemlerini, hep birlikte yerelde iktidar olduğumuz süreçte el birliğiyle çözeceğiz.

Beykozumuza; genç meclis üyelerimizle tekrardan sosyal demokrat belediyecilik anlayışını kazandırmak için mücadelemizi gerçekleştireceğiz. Beykozlu genç kardeşlerimiz ve tüm halkımız emin olsun 31 Mart 2019'da yapılacak olan Yerel Seçimler'de Beykoz'da ve İstanbul'da CHP iktidar olacaktır. Güzel ilçemiz Beykoz'un güzel günlere kavuşmasına az kaldı" şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilisim