Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Beykoz'da vatandaşın ve Belediyenin durumunu değerlendirdi. 



CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Vatandaşa, "az yiyeceksin" diyeceksin. Kendileri amuduyla götürecek. 

Beykoz Belediyesi'nin yaptığı harcamaları eleştiren Düzgün, "Beykoz Belediyesi'nin bir eli yağda bir eli balda.

Vatandaş, "ekmeğe zam geldi ne yapacağız başkanım" diyor. "Az yiyeceksin" diyorlar.

Vatandaşa, "az yiyeceksin" diyeceksin. Kendi ekibi, amuduyla götürecek. Ohh ne güzel dünya...

Beykoz Belediyesi'nin bir eli yağda bir eli balda. Vatandaşın ekonomik sorunundan ne anlar. Varsa yoksa erzak yardımı yapsın. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, vatandaşımıza 'balığı yemeği değil, balığı tutmayı' öğreteceğiz.




Vatandaşı elektrik çarpmıyor, faturası çarpıyor! 


Vatandaş zaten az yiyor. Sofrasında etin tadını bırak, neye benzediğini unutmuş durumda. Elektriğe, doğalgaza yapılan zamlardan sonra vatandaş faturaları görünce şoka girdi. Valla vatandaşın dediğini söylüyorum, "bizi elektrik çarpmıyor, faturası çarpıyor. Doğalgaz ise elimizi yakar hale geldi" diyorlar.



Beykoz'u kazanırsak asgari ücret 2200 TL olacak


Beykoz'u vatandaşımız ne yapsın Allah aşkına... 3 tane fabrikamız varmış kapanmış, işsizlik diz boyu olmuş. Vatandaş iş için, Beykoz'dan Avcılar'da kadar gider olmuş. Asgari ücret bin 600 TL. Herşeye yüzde 20'lerde zam yapıyorlar. Asgari ücrete ise halen şu rakam olur diyemiyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, "1 Ocak 2019 itibariyle CHP'li belediyelerde asgari ücretin 2200 TL olacağını ve kimsenin işten çıkarılmayacağını" açıkladı. Allah izin verirse; Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazanırsak, bunu gerçekleştirmek bize kısmet olacak.

Editör: TE Bilisim