Beykoz’da CHP üyesi Zerrin Bekar yaptığı sosyal medya paylaşımıyla tebrikleri topladı. Zerrin Bekar, malımızla, canımızla devletimizin yanındayız ifadelerini kullandı.

Beykoz Artvinliler Derneği Eski Başkanı Hakan Bekar’ın eşi olan, CHP Üyesi Zerrin Bekar, doların yükselişi sonrası Facebook hesabında yaptığı paylaşım, sosyal medyada beğenileri topladı.

Doların artması ve TL’nin değer kaybetmesi dolayısıyla iç ve dış bazı odaklar mutluluklarını gizleyemezken, hepimizin aynı gemide olduğunu vurgulayan vatanseverler devreye girdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi olan Beykoz’un tanınan ve sevilen ismi Zerrin Bekar, eşi Hakan Bekar ile yaptığı konuşmayı Facebook hesabından paylaştı.

Paylaştığı durumda eşiyle konuştuğunu belirten Bekar, ‘’Bankada ki hiçbir paramızı vs. çekmiyoruz. Devletimizin ihtiyacı varsa, ihtiyacı olursa el koyabilir. Bir yararı olacaksa ala… Erdoğan’ın şahsına asla ama bu Türkiye’mize gerekirse canımız feda… Devletimizin yanındayız, malımızla da canımızla da! Hakan az önce beni ağlattı bunları söylerken telefonda… Biz kaderimizi ülkemizle mühürledik’’ifadelerini kullandı.

Yapılan Facebook paylaşımı siyasi görüşleri ve farklılıkları bir kenara bırakmış her kesim tarafından takdir edildi.

Editör: TE Bilisim